20 Bin TL direkt kredi! Akbank ihtiyaç kredisi maliyet tablosunu yayınladı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler kredi maliyetlerini araştırmayı sürdürüyorlar. Akbank müşterileri Direkt Kredi imkanı ile cazip maliyetlerle ihtiyaç kredileri çekebiliyorlar.
20 Bin TL direkt kredi! Akbank ihtiyaç kredisi maliyet tablosunu yayınladı!

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalanlar içerisinde düştükleri durumdan kurtulabilmek için nakit imkanlarını değerlendirmeye alıyorlar. Bu kapsamda ihtiyaç kredisi kampanyaları en çok araştırma yapılan konular arasında yer alıyor. İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler kendilerine en uygun imkanlarla kredi fırsatı veren bankalarla çalışmak istiyorlar. Bu bankalardan birisi de son dönemlerde Akbank oldu. 

AKBANK DİREKT KREDİ İLE NAKİT İHTİYAÇLARI SONA ERİYOR

Akbank tarafından uygulamaya sokulan kredi uygulaması olan Direkt Kredi ile müşteriler kendilerine tanımlanmış olan kredi limitleri dahilinde ihtiyaç kredilerini hemen çekebiliyorlar. Üstelik bu kredilerde müşterilere uygun faiz maliyetleri de sunuluyor. 

Bankalar ihtiyaç kredisi kampanyalarında son dönemlerde oldukça kapsamlı değişiklikler yaptılar. Bankalara liralaşma politikasından dolayı getirilen bazı kısıtlamalar kredi politikalarını da etkiledi. Bankalar çok fazla kredi vermeyi tercih etmiyorlar. Bunun için de özellikle döviz mevduatları ile TL mevduatları arasında büyük dengesizlik olan bankalar kredi kullandırmamak için çok yüksek faizler belirleyebiliyorlar. Akbank ise şu anda bankacılık piyasasının ortalamasına göre iyi denilebilecek faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullandırabiliyor.

Akbank'ın açıkladığı kredi kampanyasına göre müşteriler aylık yüzde 2,10 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kamu bankalarının ihtiyaç kredisi faizlerinden çok fazla yüksek olmayan bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanmak gayet mantıklı olarak değerlendiriliyor. Şu anda yüzde 4 ile ihtiyaç kredisi vermeyi teklif eden bazı bankalar bulunuyor. 

BDDK tarafından bankalara getirilen bazı kurallara göre ihtiyaç kredileri en fazla 36 aya kadar vade ile kullandırılabiliyor. O da 50 Bin TL'lik limitle sınırlandırılıyor. Müşteriler 50 Bin TL ile 100 Bin TL arası limitlerde ihtiyaç kredisi çekmek isterlerse o zaman kredi vadesi en fazla 24 ay olabiliyor. 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise en fazla 12 ay vade ile müşterilere kullandırılabiliyor. 

AKBANK 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

20 Bin TL direkt kredi! Akbank ihtiyaç kredisi maliyet tablosunu yayınladı!

Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru yapan müşterilere banka aylık yüzde 2,10 faizle kredi kullandırıyor. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullananların aylık kredi taksitleri 865 TL olarak hesaplanıyor. Bu taksit tutarları vade sonuna kadar aynı kalıyor.