20 yıl vadeli konut kredisi! Garanti BBVA veriyor, 500 Bin TL'nin taksit tablosu!

Konut kredisi çekmek isteyenlere Garanti BBVA tarafından çok özel bir imkan sağlanıyor. Müşteriler 240 ay vadeli konut kredisini Garanti BBVA'dan çekebiliyorlar.
20 yıl vadeli konut kredisi! Garanti BBVA veriyor, 500 Bin TL'nin taksit tablosu!

Türkiye'de konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenlerin sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Konut fiyatları konusunda oldukça tartışmalı bir piyasa ortamı bulunuyor. Konut fiyatları çok yüksek bulunuyor. Ancak bu fiyatların daha da artacağından endişe ediliyor. Buna karşın fiyatı yükselen bir konutun fiyatının düştüğü pek görülmüş bir gelişme değil. Tüm bu gerekçelerle insanlar bir an önce konut satın almak istiyorlar. Bu bakış açısında olanlara bütçe desteği ise bankalardan sağlanan konut kredileri ile mümkün olabiliyor. 

GARANTİ BBVA KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Garanti BBVA tarafından yapılan bilgilendirmeye göre müşteriler bu bankaya başvuru yaparak konut kredisi çekip ev sahibi olabiliyorlar. Diğer bankalara göre Garanti BBVA'nın konut kredisi kampanyasında bazı farklılıklar bulunuyor. Diğer bankalar 120 aya kadar vade ile konut kredisi verirken Garanti BBVA'da bu kredi vadesi 240 aya kadar çıkabiliyor. Yani 20 yıl vadeli olarak konut kredisi çekmek bu bankada mümkün olabiliyor. Uzun yıllara yayılan konut kredisi taksitleri nedeniyle belki daha yüksek tutarda faiz ödeniyor. Ancak ekonomik gelişmelerle ilerleyen yıllarda bu konut kredisinin taksit tutarlarının gelirlerdeki oranı oldukça düşebiliyor. 

Ev satın almak isteyenler kredi desteği ile bu konutu satın alabilmek için öncelikle Garanti BBVA'ya konut kredisi başvurusu yapıyorlar. Ardından satın alınmak istenen konut için bir ekspertiz raporu hazırlanıyor. Ekspertiz raporunda konut için bir değer belirleniyor. Bu değer üzerinden konut kredisi koşulları oluşuyor. Müşterilerin tercihlerine göre konut kredisi kullanımı gerçekleştiriliyor. Yalnız ekspertiz değerinin yüzde 100'ü için kredi kullanımı yapılamıyor. 

500.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

20 yıl vadeli konut kredisi! Garanti BBVA veriyor, 500 Bin TL'nin taksit tablosu!

Garanti BBVA'dan konut kredisi kullanacak olan müşterilere banka 240 aylık vadelerde yüzde 2,56 oranında aylık faiz uyguluyor. 240 ay vadeli 500 Bin TL konut kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin aylık taksit tutarları 12.829 TL oluyor. 20 yıl boyunca her ay taksit ödeyenler bu ödemelerin sonunda bankaya toplamda 3 Milyon 79 Bin TL ödeme yapış olacaklar. Bu kredinin toplam masrafının ise 8.500 TL olduğu bildirildi.