26 yaş altına duyuruldu! 30 Haziran'a kadar Ziraat Bankası kartlara tek şartla 150 TL para yatıracak

Bankaların kart kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu duyurulardan biri de Ziraat Bankası tarafından yayımlandı. Ziraat Bankası yayımladığı duyurusunda 18 - 26 yaş arası gençlere 150 TL bank kart Lira hediyesi var!
26 yaş altına duyuruldu! 30 Haziran'a kadar Ziraat Bankası kartlara tek şartla 150 TL para yatıracak

26 yaş altına duyuruldu! 30 Haziran'a kadar Ziraat Bankası kartlara tek şartla 150 TL para yatıracak - Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası düzenlemiş olduğu kampanyaları ile de müşterilerine cazip seçenekler sunarken kredi kampanyaları ile düşük faiz ve uygun oranlar ile nakit para desteği sağlıyor. 

Ziraat Bankası kampanyaları kapsamında yapılan yeni duyuru ile Yeni Bankkart Gençlilere 150 TL Bankkart Lira hediye edileceği ilan edildi. 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada alt yaş sınırı 18 olarak açıklanırken üst yaş sınırı ise 26 yaş olarak ilan edildi. Kampanyadan yararlanan kişiler 150 TL bank kart lira hediyesi kazanacaklar. 

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYALARI ŞUBAT 2023! 

Düzenlenen kampanya kapsamında yapılan açıklamada "Yeni Bankkart Genç kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan Bankkart GENÇ müşterilerimize, kredi kartlarıyla yapacakları ilk alışverişlerinde 150 TL Bankkart Lira verilecektir" ifadelerine yer verildi. 

26 yaş altına duyuruldu! 30 Haziran'a kadar Ziraat Bankası kartlara tek şartla 150 TL para yatıracak

BANKKART LİRA KAZANMAK İÇİN ŞUBAT AYI KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

Bankanın yaptığı açıklamasında son başvuru tarihi 30 Haziran 2023 olarak açıklanırken başvuru koşulları ise şu şekilde sıralandı:

Kampanyaya Bankkart Mobil veya SMS kanalı ile katılım sağlanması gerekmektedir.

SMS ile katılım sağlamak için Bankkart Genç sahiplerinin GENC150 yazıp 4757'ye bankada kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir.

SMS gönderimleri ücretsizdir. Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart Genç'in kredi kartı uygulaması ile yapılacak ilk alışveriş işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanyaya, kampanya süresi boyunca peşin ya da taksitli yapılacak alışveriş işlemleri dahil edilecektir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 150 TL'dir.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin Bankkart Kumbarasına anında yüklenecektir.