2.el araç almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi! QNB Finansbank araba sahibi yapıyor

Araba sahibi olmak isteyen kişiler yaşanan yükselişten olumsuz etkilenirken kredi desteği ihtiyacı olanlara yönelik QNB Finansbank araç kredisi kampanyası başladı.
2.el araç almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi! QNB Finansbank araba sahibi yapıyor

2.el araç almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi! QNB Finansbank araba sahibi yapıyor - Günümüzde araba sahibi olmak ne yazık ki yükselen sıfır araç fiyatları nedeni ile her geçen gün biraz daha zorlaşırken konu hakkında QNB Finansbank yeni kampanyasını duyurdu. 

Yapılan açıklamada hem sıfır hem de ikinci el araba sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak kredi desteği sağlanacağı ilan edildi. Kredi paketinde üst limit 300 bin TL olarak belirlenirken kredi vadesi ise 48 ay olarak ilan edildi. İşte kampanyanın detayları... 

İKİNCİ EL ARAÇ KREDİSİ QNB FİNANSBANK ARAÇ KREDİSİ NEDİR?

Araba sahibi olmak istiyorum diyen ancak yeterli nakit para birikimi olmayan kişilere yönelik olarak bankalar araç kredisi paketleri ile finansman desteği sağlamaya devam ediyor. Taşıt kredisi veren bankalar arasında yer alan QNB Finansbank müşterilerine yönelik yeni fırsatlarını peş peşe açıkladı. Yapılan açıklamada "QNB Finansbank Taşıt Kredisi ile hem hayalinizdeki aracın hem de uygun kredi koşullarının keyfini sürebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.  

Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak isteyen kişiler başvurularını kendilerine en yakın QNB Finansbank şubesinden yapabilecekleri gibi aynı zamanda talep etmeleri durumunda Finansbank internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden de yapabilecekler. Banka tarafından yapılan açıklamada "Taşıt kredisi çekerken sıfır araçlar için farklı ikinci el araçlar için farklı koşullar bulunmaktadır. Genel olarak araç kredisi, aracın kasko değerine göre ayarlanır ve hesaplanır. Bu nedenle kredi ile almayı düşündüğünüz aracın kasko yapılabilir olması gerekmektedir. Sıfır araç için başvururken daha esnek seçeneklere sahip olurken ikinci el araçta belli kısıtlamalar ile karşılaşabilmek mümkündür. Bu kısıtlamalardan ilki aracın yaşıdır. 8 yaşından büyük bir araç için taşıt kredisi alma şansı azalırken yeni model araçlar için kredi almak çok daha kolaydır" dedi. 

2.el araç almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi! QNB Finansbank araba sahibi yapıyor

QNB FİNANSBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Bankanın taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,97 olarak açıklanırken 48 ay vadeli 300 bin TL taşıt kredisi paketinde aylık taksit tutarı 13 bin 480 TL olarak hesaplandı.