31 Ekim'e kadar başvuru yapan asgari ücretli çalışanlara Ziraat Bankası 14000 TL nakit para yatıracak

Asgari ücretli çalışan milyonlarca kişiye Ziraat Bankası müjdesi verildi! 31 Ekim'e kadar başvuru yapan kişilere bankaya ve şubeye gitmeden anında 14 bin TL nakit para alma imkanı doğdu.
31 Ekim'e kadar başvuru yapan asgari ücretli çalışanlara Ziraat Bankası 14000 TL nakit para yatıracak

Asgari ücretli çalışan milyonlarca kişi 2023 Ocak zammı için verilecek olan müjdeli haberi beklemeye devam ederken zam müjdesi öncesi kredi müjdesi geldi. Temmuz ayında asgari ücrete yapılan ara zamma rağmen enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeni ile geçim sıkıntısı artan asgari ücretliler için sevindirici haber verildi. 

Türkiye'nin en büyük ve güçlü bankası olmasının yanı sıra devlet bankası olmasının da avantajını kullanan Ziraat Bankası emeklilerden sonra yeni kredi müjdesini asgari ücretli çalışanlar için verdi. Bankanın açıklamış olduğu kredi paketinde asgari ücretli çalışanlara özel destek kredisi verileceği ilan edildi. İşte merak edilen detaylar ve kredi desteği...

ZİRAAT BANKASI'NDAN ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANLARA DESTEK KREDİSİ MÜJDESİ! 

Asgari ücret maaşı ile geçinmek yeni gelen zamlarla her geçen gün biraz daha zorlaşırken asgari ücret maaşı alan milyonlarca kişi için bir destek paketi de Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında asgari ücret maaşı alan kişilerin yararlanabilecekleri destek kredisi paketinin detayları belli oldu. 

31 Ekim'e kadar başvuru yapan asgari ücretli çalışanlara Ziraat Bankası 14000 TL nakit para yatıracak

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi paketinde yapılan son güncelleme ile 31 Ekim tarihine kadar uygulanacak olan kredi faiz oranı yüzde 1,55 olarak revize edildi. Ziraat Bankası çalışanın artısı ihtiyaç kredisi paketinde uygulanan faiz oranı başvuru yapan kişilerin kredi notu ortalamasına göre belirlenirken banka bu oran ile Ekim ayının da en uygun ihtiyaç kredisi veren bankası oldu.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 14 BİN TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ KAÇ TL OLUR?

Bankadan kredi çekmek istiyorum diyen kişiler için bankanın ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu da ilan edildi. Nakit para ihtiyacı için 14 bin liralık destek paketinden yararlanmak isteyen kişilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı 543,76 TL olarak hesaplandı. Kredi paketi başvurusu tüm Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi Ziraat Bankası mobil şube ve internet sitesi üzerinden de yapılabilecek. Başvuru yapan kişiler Ziraat Bankası müşterisi olması ve mobil şube şifresi olması durumunda bankaya gitmeden anında cepten kredi de çekebilecekler.