4.107 TL Taksitle 250 Bin TL Konut Kredisi Ziraat Bankası'nda!

Konut kredisi çekmek için Ziraat Bankası’nı tercih edenler kredi maliyetlerini araştırıyorlar. Ziraat Bankası aylık yüzde kaç faizle konut kredisi veriyor? 250 Bin TL konut kredisi çekenler ne kadar aylık taksit ödüyorlar?
4.107 TL Taksitle 250 Bin TL Konut Kredisi Ziraat Bankası'nda!

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenler yüksek fiyatlar karşısında yaşadıkları finansman sorununu konut kredileri ile aşabiliyorlar. Ancak kullanılan konut kredisi maliyeti oldukça büyük bir önem arz ediyor. Konut kredisi eğer yüksek faizle çekilirse vatandaşlar adeta bir ev de bankaya faiz olarak almış oluyorlar. Bundan dolayı kamu bankalarının konut kredisi imkanları ön plana çıkmaya başladı. Ziraat Bankası da kamu bankası olarak müşterilere oldukça düşük maliyetle konut kredisi veriyor. Peki Ziraat Bankası’ndan hangi şartlarda konut kredisi çekilebiliyor?

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ AYLIK FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Ziraat Bankası’ndan konut kredisi çekmek isteyenler karşılaşacakları faiz oranını merak ediyorlar. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre müşteriler aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi çekebiliyorlar. Eğer satın alınmak istenen konut sıfır bir konut ise o zaman Ziraat Bankası’ndan aylık yüzde 1,20 oranlı faizle konut kredisi çekiliyor. Her iki seçenekte de konut kredisi kullanmak için Ziraat Bankası’nı tercih etmek maliyet avantajı kazandırıyor.

10 YIL VADE İMKANI VERİLİYOR!

Konut kredisi kullanmak için Ziraat Bankası’na başvuru yapmak isteyenlere banka tarafından 10 yıla kadar vade imkanı da sağlanıyor. Buna göre müşteriler 120 aya kadar vade ile konut kredisi çekebiliyorlar. Uzun vadenin konut kredisi için özel bir anlamı bulunuyor. Konut kredisi oldukça yüksek tutarlar için çekiliyor. Bundan dolayı kredi taksitlerinin ödenebilir seviyede olması gerekiyor. Vade uzadığında konut kredisi taksitleri daha düşük seviyelere çekilebiliyor.

BÜTÇEYE GÖRE ÖDEME PLANI

Ziraat Bankası’ndan konut kredisi kullananlara ödeme imkanlarında da kolaylıklar sağlanıyor. Aylık eşit taksitli bir ödeme planında kredi borçlarını ödemek her müşteri için uygun olmayabiliyor. Buna karşın müşteriler 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli gibi sistemlerde ödeme yapma imkanı bulabiliyorlar. Ödeme planını müşteri kredi çekme esnasında tercih ediyor.

250 BİN TL KONUT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

4.107 TL Taksitle 250 Bin TL Konut Kredisi Ziraat Bankası'nda!

Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kullanan müşterilere banka aylık yüzde 1,29 oranında kredi faizi uyguluyor. 120 ay vadeli 250 Bin TL konut kredisi çekilmesi halinde müşteriler 4.107 TL kredi taksiti ödüyorlar.