4757 numarasına SMS gönderen emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL nakit para yatırıyor!

Emeklilere nakit para destekleri kademeli olarak artarken bir karşılıksız para ödemesi müjdesi de Ziraat Bankası tarafından verildi. Ziraat Bankası promosyon /2023 rakamı ilan edilirken aynı zamanda SMS ile başvuru yapma imkanı da sunuldu.
4757 numarasına SMS gönderen emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL nakit para yatırıyor!

Ziraat Bankası emeklilerin kötü gün dostu olarak ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçilen bugünlerde yeni desteklerini peş peşe duyurmaya devam ediyor. Emeklilere yönelik ihtiyaç kredisi paketleri ile en uygun faiz oranı ile nakit para desteği sağlanırken beklenen promosyon müjdesi de sonunda geldi. 

Özel bankaların promosyon rakamlarında ek promosyon ödemeleri ve kampanyaları ile ödenen rakamı 10 bin TL'nin üzerine taşımasının ardından gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Basına düşen haberlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankalarına talimat gittiği, seçimden önce promosyonu en az 10 bin TL'ye çıkarmalarının talep edildiği iddiaları büyük yankı uyandırmıştı. Süreçte SGK tarafında açıklanan promosyon rakamları ile fitil ateşlenmişti. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR 2022?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından beklenen rakamın ilan edilmesi ile beraber gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonu için beklenen güncellemeyi henüz yapmazken Ziraat Bankası ise 2022 emekli promosyonu başvurusu için ekranını 18 Ekim 2022 tarihi itibari ile açmıştı. Yapılan güncellemede ödenecek rakamlar ise şu şekilde açıklanmıştı;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL. 

4757 numarasına SMS gönderen emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL nakit para yatırıyor!

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Şu anda en yüksek emekli promosyonu rakamı ek koşulsuz ve net tutar olmak üzere 8 bin TL'lik ödeme ile TEB tarafından verilirken Ziraat Bankası tarafından açıklanan yeni rakam ise en yüksek 5 bin TL olarak ilan edildi. Rakamın düşük olmasına rağmen kiralık kasa, vadeli mevduat, kredi ve kredi kartı gibi işlemleri nedeniyle hesabını başka bankaya taşımak istemeyen kişiler için başvuru ekranı açıldı. 

4757 numarasına SMS gönderen emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL nakit para yatırıyor!

Yapılan açıklamada Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesi, cep şube ve ATM'ler üzerinden promosyon başvurusu alınacağı belirtilirken SMS ile de başvuru imkanı sunuldu. Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu SMS başvurusu için 4757 numarasına büyük harflerle PRO yazıldıktan sonra 11 hanelik kimlik numarasının SMS ile gönderilmesi yeterli olacak. Müşteri hizmetleri tarafından aranılarak onayı alınan emeklilere maaşlarına göre 4 bin 500 TL promosyon ödemesi nakit olarak ödenecek.