5 bin TL emekli maaş promosyonu veren İNG Bank'tan emeklilere 1.250 TL ek nakit ödül kampanyası!

Emekli maaş promosyonlarına yapılan zamların ardından İNG Bank’ın maaş promosyonu tutarları merak edilmeye başlandı. İNG Bank emekli müşterilere ne kadar maaş promosyonu veriyor? İNG Bank emekli kampanyasının avantajları nelerdir?
5 bin TL emekli maaş promosyonu veren İNG Bank'tan emeklilere 1.250 TL ek nakit ödül kampanyası!

Türkiye’de bankalar arasında yaşanan rekabetten en avantajlı çıkanlar emekliler oldular. Emekli vatandaşların maaşlarına yapılan Temmuz zamlarının ardından bir ikinci zam da emekli maaş promosyonlarına geldi. Bankaların emeklilere sağladığı bir imkan olan emekli maaş promosyonları artık emekli müşterilere zamlı tarifeden ödenmeye başlandı. Peki İNG Bank’ın emekli maaş promosyonu kaç TL’ye yükseldi?

İNG BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ZAMLI TARİFE

İNG Bank’tan emekli maaş promosyonu alacak olan emekliler yapılan son zam ile beraber ne kadar ödeme alabileceklerini merak ediyorlar. İNG Bank tarafından emekli maaş promosyonu yeni tarifesi açıklandı. Buna göre emeli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.500 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 4.250 TL ve emekli maaşı 2.500 TL’nin üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

İNG Bank’tan emekli maaş promosyonu almak isteyenler bunun için hangi işlemleri yapmaları gerektiğini merak ediyorlar. Buna göre müşterinin öncelikle emekli maaşının İNG Bank’a taşınması gerekiyor. Bunun üzerine müşteri tarafından İNG Bank’a bir taahhüt verilmesi şartı uygulanıyor. Bu taahhüt ile emekli müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz vermiş oluyor. Tüm bu işlemlerin yapılması halinde emekli maaş promosyonu almaya hak ediliyor ve İNG Bank’a yatan ilk emekli maaşlarının ardından promosyon ödemeleri nakit olarak yapılıyor.

EMEKLİ ARKADAŞLARINI GETİRENE 1.250 TL ÖDENİYOR!

İNG Bank’ın emeklilere sağladığı bir diğer imkan da emekli arkadaşların getirilmesi durumunda nakit ödül verilmesi oluyor. Bu kampanya kapsamında arkadaşlarının emekli maaşlarını İNG Bank’a taşımaları için referans olan müşterilere kişi başı 250 TL nakit ödül veriliyor. Bu şekilde 5 davet yapılması durumunda toplam 1.250 TL nakit ödül kazanılıyor. 5 davetin üzerine ise herhangi bir ödeme yapılmıyor.