500 Bin TL konut kredisi kampanyası! Akbank faiz maliyet tablosunu yayınladı!

Konut finansmanlarını araştıranlar yeni bir ev satın almak için çekecekleri konut kredisi için ödemeleri gereken maliyetleri araştırıyorlar. Akbank'tan 500 Bin TL konut kredisi taksit tablosu yayınlandı.
500 Bin TL konut kredisi kampanyası! Akbank faiz maliyet tablosunu yayınladı!

Türkiye'de ev sahibi olmanın çok güç bir hale gelmesine karşın konut satın almak isteyenlerin sayısında bir daralma meydana gelmiyor. Konut satış rakamları gerilese de uygun fırsatı bulduklarında ev satın alacak çok sayıda vatandaş bulunuyor. Ev satın almayı kolaylaştıran bir alternatif model de konut kredisi çekmek oluyor. Yalnız bankaların konut kredileri için uyguladıkları maliyetler bazı vatandaşların işine gelmeyebiliyor. Bütçesi ile konut kredisini uyumlu hale getirenler ise bu destek ile ev satın alabiliyorlar. 

AKBANK KONUT KREDİSİ VERİYOR!

Konut kredisi çekmek isteyenlerin son dönemlerde yoğunlaştığı bankalardan birisi de Akbank oldu. Akbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre müşterilere aylık yüzde 1,99 faizle konut kredisi kullandırılıyor. Açıklanan bu faiz oranının bankacılık piyasasında oldukça önemi var. Şu anda tüm bankaların konut kredisi faizleri incelendiğinde Akbank en düşük faizle konut kredisi veren özel banka olarak dikkatleri üzerinde topladı. Diğer özel bankalarda çok daha yüksek faiz oranları ile konut kredisi kullandırılıyor. 

Konut kredileri ile alakalı vade uygulamaları da merak ediliyor. Akbank diğer tüm bankalarda olduğu gibi 120 ay vade ile konut kredisi veriyor. 10 yıla dağılan konut kredisi borcu aydan aya taksitler halinde ödeniyor. Kredi kullanan müşteriler ilk 1-2 yıl olmasa da sonrasında artan gelirleri ile zorlanmadan konut kredisi taksitlerini ödeyebiliyorlar. 

AKBANK 500 BİN TL KONUT KREDİSİ TAKSİT TABLOSU!

500 Bin TL konut kredisi kampanyası! Akbank faiz maliyet tablosunu yayınladı!

Akbank'tan konut kredisi çeken müşteriler aylık yüzde 1,99 faiz ile karşılaşıyorlar. 120 ay vadeli 500 Bin TL konut kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya her ay 10.982 TL ödeme yapıyorlar. Bu kullanılan konut kredisinin toplam maliyeti ise 1 Milyon 325 Bin TL oluyor. Kredi içerisindeki faiz maliyeti ise yaklaşık 817 Bin TL olarak hesaplanıyor.