Akaryakıt fiyatlarına pompayı yakacak zam! Ankara İstanbul İzmir zamlı benzin ve motorin litre fiyatları listesi

Akaryakıt fiyatları için son dakika zam haberi açıklandı! Brent petrol fiyatı ve 14 Şubat 2023 dolar kuru rakamlarında yaşanan yükseliş benzin ve motorine çifte zam olarak yansıtıldı. Ankara İstanbul ve İzmir benzin motorin fiyatları değişti...
Akaryakıt fiyatlarına pompayı yakacak zam! Ankara İstanbul İzmir zamlı benzin ve motorin litre fiyatları listesi

Akaryakıt fiyatlarına pompayı yakacak zam! Motorin ve benzine yine zam - Türkiye yaşanan deprem felaketi nedeni ile son derece zor dönemler geçirirken benzin ve motorin fiyatlarına son dakika zam haberi verildi. Bir önce verilen zam kararı geri çekilirken bu sefer ne yazık ki yapılan açıklama ile hem benzin hem de motorine zam pompaya yansıtıldı. 

Bir yandan dolar kurunda yaşanan yükseliş bir yandan da brent petrol fiyatının bir kere daha yukarı yönlü hareket etmesi ile beklendiği üzere akaryakıt fiyatlarına zam geldi. 81 il genelinde yapılan güncelleme ile yeni zamlı fiyatlar gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere pompa satış fiyatlarına yansıtılmış oldu. 

AKARYAKIT FİYATLARINA SON DAKİKA ZAM HABERİ! 

Uluslararası piyasalarda yaşanan gelişmeler nedeni ile brent petrol fiyatının bir kere daha 86 dolar barajını aşması, iç piyasada ise dolar kurunun 18.85 TL bandına doğru ilerlemesi nedeni ile beklendiği üzere akaryakıt fiyatlarına son dakika zam haberi verildi. Bir önce verilen zam haberi oluşan yoğun tepki üzerine geri çekilirken ne yazık ki açıklanan yeni zam haberi ise 81 il genelinde gece yarısında itibaren akaryakıt istasyonlarında pompaya yansıtıldı. 

 Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklama ile maliyetlerde yaşanan yükseliş neden ile 14 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 9 kuruşluk, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 21 kuruşluk zam yapıldığı ilan edildi. Zamlı fiyatlar 81 il genelinde uygulanmaya başlandı. 

Akaryakıt fiyatlarına pompayı yakacak zam! Ankara İstanbul İzmir zamlı benzin ve motorin litre fiyatları listesi

ANKARA, İSTANBUL, İZMİR BENZİN VE MOTORİNE ZAM VAR MI, ZAMLI GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYAT LİSTESİ KAÇ TL?

Yapılan zamlar an itibari ile akaryakıt istasyonlarının satış fiyatlarına yansıtılırken zamdan sonra kurşunsuz benzinin litre fiyatı İstanbul'da 20,84 TL, Ankara'da 21,18 TL ve İzmir'de ise 21,08 liraya yükselmiş oldu. Motorinin litresi ise Ankara'da 21,58 TL, İzmir'de 21,61 TL ve İstanbul'da ise 21,21 liraya yükseldi. LPG otogaz fiyatı için ise bir değişikliğe gidilmedi ve güncel fiyatlar uygulanmaya devam edildi.