Akbank 300 Bin TL Taşıt Kredisi Taksit Hesaplama Tablosu!

Otomobil satın almak için taşıt kredisi arayışında olanlara Akbank tarafından finansman desteği sağlanıyor. 300 Bin TL taşıt kredisinin aylık taksiti Akbank'ta kaç TL'dir?
Akbank 300 Bin TL Taşıt Kredisi Taksit Hesaplama Tablosu!

Otomobil satın almak isteyenlerin en büyük destekçileri bankalar olmaya devam ediyorlar. Bankalar verdikleri taşıt kredileri ile yeni bir araç alma önündeki finansman engelinin kolay bir şekilde aşılmasını sağlıyorlar. Ancak taşıt kredisi maliyetleri oldukça kritik bir değer ifade ediyor. Özel bankalar içerisinde en avantajlı taşıt kredisi kampanyalarından birisini düzenleyen Akbank'ın kredi kampanyasının koşulları nelerdir? 

AKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER!

Akbank'ın taşıt kredisi kampanyası hakkında sorgulamalar yapılıyor. Banka sağladığı finansman desteği ile müşterilerine otomobil sahibi olmaları konusunda büyük imkanlar sağlıyor. En önemli imkan ise maliyet aşamasında müşterilere veriliyor. 

Her banka kredi politikalarına göre kredi faizlerini belirliyor. Akbank da özel bankalar içerisinde uygun maliyetlerle taşıt kredisi veren bankalar arasında başı tutuyor. Akbank müşterileri aylık yüzde 2,05 oranlı faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu maliyet diğer özel bankaların maliyetleri ile karşılaştırıldığında çok önemli bir avantaj olarak dikkat çekiyor. 

Akbank'tan taşıt kredisi çekmek isteyenler kredi vadesi konusunda uygulanan politikayı da merak ediyorlar. Buna göre 400 Bin TL'ye kadar değeri olan otomobillere 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriliyor. Otomobilin değeri arttıkça verilecek olan taşıt kredisinin vadesi azalıyor. Buna göre 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında değeri olan otomobillere 36 aya kadar vade, değeri 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasında olan otomobillere 24 aya kadar vade, değeri 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında olan otomobillere 12 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriliyor. 

Akbank'ın taşıt kredisi çekmeyi düşünenlerin merak ettikleri bir husus da ne kadar taşıt kredisi çekebilecekleri oluyor. Bunun belirlenmesi için de satın alınmak istenen otomobilin değerine bakılması gerekiyor. Bu değerlere göre kredilendirme oranları belirleniyor. 400 Bin TL'ye kadar olan otomobillere yüzde 70 oranında, 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında değeri olan otomobillere yüzde 50 oranında, 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arasında değeri olan otomobillere yüzde 30 oranında ve 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arasında değeri olan otomobillere yüzde 20 oranında kredilendirme yapılıyor.

300 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA TABLOSU!

Akbank 300 Bin TL Taşıt Kredisi Taksit Hesaplama Tablosu!

Akbank'tan taşıt kredisi kullanan müşteriler aylık yüzde 2,05 oranlı kredi faizi ile karşılaşıyorlar.  36 ay vadeli 300 Bin TL taşıt kredisi çekenler bankaya aylık 12.858 TL kredi taksiti ödüyorlar.