Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası yenilendi! İşte yeni promosyon tutarları!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları arasında Ekim ayı güncellemesi yapan ilk banka Akbank oldu. Akbank tarafından Ekim ayı boyunca emeklilere verilecek olan maaş promosyonu miktarları açıklandı.
Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası yenilendi! İşte yeni promosyon tutarları!

Türkiye’de emeklilere bankaların ödedikleri maaş promosyonları ilgiyle araştırılmaya devam ediliyor. Bankalar emekli müşteriler için her ay yenilenmiş kampanyaları duyuruyorlar. Ekim ayının girmesiyle beraber emekli maaş promosyonları da güncellenmeye başlandı. İlk güncellemeyi yapan banka ise Akbank oldu. Peki Akbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu veriyor?

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI YENİLENDİ!

Emekliler maaşlarını bankalara taşıyarak emekli maaş promosyonu almaya hak kazanıyorlar. 3 yıl boyunca maaşlarını bir başka bankaya taşımayacaklarına dair söz veren emeklilere bankalar bu sözleri karşılığında maaş baremlerine göre değişen tutarlarda emekli maaş promosyonu ödemeleri yapıyor. Akbank da 1 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan emekli maaş promosyonu kampanyasını duyurdu.

Akbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre emekli maaşları 1.500 TL’ye kadar olan emekli müşterilere 4.650 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emekli müşterilere 5.800 TL ve emekli maaşları 2.500 TL’nin üzerinde olan emekli müşterilere 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Akbank’ın Ekim ayı emekli maaş promosyonu kampanyasına göre müşterilere herhangi bir şekilde ek promosyon ödemesi yapılmayacak. Ancak müşterilere faizsiz para çekme imkanını kullanmaya devam edebilecekler.

Akbank’ın emekli maaş müşterileri emekli maaşları yatmadan 2 gün önce banka tarafından kendilerine tanımlanan limitlerde para çekme imkanı buluyorlar. Çekilen bu para için emekliler herhangi bir şekilde faiz ödemesi yapmıyorlar. Kullanılan para ise Akbank’a müşterinin emekli maaşı yattığında iade ediliyor. Ancak bu iadede sorun çıkarsa ve kullanılan paranın süresi 2 günü geçerse müşteriler o zaman faiz ile karşılaşabiliyorlar. Gününde ödeme yapanların faiz maliyetleri olmuyor.