Akbank o şartı sağlayanlara Teknosa alışverişlerinde 500 TL indirim veriyor

Akbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu fırsat ile Teknosa alışverişlerinde 500 TL indirim yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanyanın detayları neler?
Akbank o şartı sağlayanlara Teknosa alışverişlerinde 500 TL indirim veriyor

Akbank o şartı sağlayanlara Teknosa alışverişlerinde 500 TL indirim veriyor: Teknosa'dan alışveriş yapacak olanlar buraya. Akbank aracılığıyla ödeme yaptığınızda 500 TL indirim kazanabilirsiniz. Teknosa'dan 2 bin TL'lik alışveriş için 500 TL indirim yapılacağı bankanın internet sitesi üzerinden duyuruldu. Peki bu kampanyanın detayları neler?

Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı enflasyonda artış yaşandı. Hal böyle olunca birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Zam gelen ürünler arasında teknoloji sektörü de yer aldı. Telefon ve tablet ürünlerine zam yapıldıkça vatandaşlar da indirim haberlerini takip etmeye başladı. Akbank ise Teknosa alışverişlerinde indirim yapacağını internet sitesi üzerinden duyurdu. 

KAMPANYANIN DETAYLARI 

Akbank'ın sunmuş olduğu bu kampanya kapsamında 1008TEKNOSA500 davet kodu ile Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan müşteriler bu şekilde elde edecekleri indirim kodlarıyla Teknosa.com ve Teknosa Mağazaları’ndan yapacakları 2.000TL ve üzeri alışverişlerde 500TL indirim kazanma fırsatı elde edeceklerdir. Ayrıca bu kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden "1008TEKNOSA500" davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.

Akbank o şartı sağlayanlara Teknosa alışverişlerinde 500 TL indirim veriyor

Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için Teknosa.com’da hesabına giriş yapılmalı ve sepet adımına gidilerek ilgili kampanyanın seçilmesi gerekmektedir. Sonrasında indirim otomatik olarak uygulanacaktır. Teknosa Mağazalarında kod aktifleştirildikten sonra kasada cep telefonu söylenerek indirimden yararlanılabilecektir. Bu şeklide elde edilecek olan kampanya indirim kodları 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu tarihe kadar Teknosa alışverişlerinde kullanılması gerekmektedir.