Akbank’tan yine dev kampanya! Telefondan Akbank’a gelenlere anında 7.500 TL ödeme yapılacak!

Akbank, yeni müşterilerine dev kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Yeni kampanyasında Akbank, Akbank Mobil üzerinden müşterisi olanlara Hoş Geldin Kredisi sunuyor. Avantajlı kredide Akbank müşterilerini ne bekliyor? İşte detaylar…
Akbank’tan yine dev kampanya! Telefondan Akbank’a gelenlere anında 7.500 TL ödeme yapılacak!

Bankalar arasında rekabet giderek hızlandı ve özellikle Temmuz ayında emekli ve memur maaşları ile asgari ücrete yansıyan zamlar sonrasında bankalar arasındaki bu rekabet dahilinde ortaya birçok yeni kampanya ve avantajlı fırsatlar çıkmaya başladı. Kampanyalar dahilinde daha önce birçok hizmet ve ürününü avantajlı biçimde müşterilerine ve potansiyel müşterilerine sunan Akbank, bu kez de Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan müşterileri için “Hoş Geldin Kredisi” paketini duyurdu. Söz konusu kampanyada Akbank’ın sunduğu avantajlı kredide sadece %0,99 faiz ile 7.500 TL kredi imkanı bulunuyor. İşte kampanya detayları…

AKBANK’TAN “HOŞ GELDİN” KREDİSİ

Akbank’ın sunmuş olduğu söz konusu kampanyadan, 2 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında, Akbank Mobil uygulaması üzerinden “Akbanklı olmak istiyorum” adımını takip ederek sadece ilk kez ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayarak Akbank müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Süreci izledikten sonra Akbank müşterisi olanlar, Akbank Mobil üzerinden ilgili kampanya için kredi başvurusunda bulunabiliyor. Daha önce Akbank Mobil üzerinden Akbank müşterisi olanlar, tanımlanan kredi kampanyasından yararlanamıyor. Bu kampanya için Akbank müşterilerinin, belirtilen adımlar üzerinden 2 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank müşterisi olması gerekiyor.

BAŞVURU ADIMLARI VE SÜRECİ

Akbank’tan yine dev kampanya! Telefondan Akbank’a gelenlere anında 7.500 TL ödeme yapılacak!

Belirtilen yollar ile kampanya dahilinde Akbank müşterisi olan tüm müşteriler, 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabiliyor. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbank müşterileri, belge işlemleri tamamlanıp da evraklar bankaya geldikten sonraki 5 gün içerisinde Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyor. Bu başvuru talepleri Akbank tarafından değerlendiriliyor ve olumlu bulunan taleplere karşılık kredi imkanı sağlanıyor.

KAMPANYADA VADE VE KREDİ SEÇENEKLERİ

Akbank’ın sunduğu kredi kampanyasında başvuruların olumlu değerlendirilmesi halinde krediler Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubeler aracılığı ile kullanılabiliyor. Kampanya dahilinde kullanılan kredide alt limit 1.000 TL ve üst limit de 7.500 TL olarak belirlenirken, vade süresi de 12 ay olarak belirleniyor. Belirtilen yollarla kampanyaya katılan her Akbank müşterisi, kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabiliyor.