Albaraka 300 TL fatura desteğini duyurdu, kampanya detayları ortaya çıktı!

Albaraka, müşterilerine yönelik, fatura ödeme talimatları karşılığında toplamda 300 TL Worldpuan kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyadan kimler, hangi şartlarda yararlanabilir? İşte detaylar…
Albaraka 300 TL fatura desteğini duyurdu, kampanya detayları ortaya çıktı!

Bankaların müşterilerine yönelik sunduğu kampanyalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir kampanya da Albaraka’dan geldi. Albaraka; Elektrik, su, doğalgaz, telefon ve internet faturalarını kapsayan, otomatik fatura ödeme talimatlarına karşılık toplamda 300 TL Worldpuan kampanyasını duyurdu. Kampanyadan yararlanmak isteyen Albaraka müşterilerinin, koşulları sağlaması ve Albaraka Mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden otomatik ödeme talimatlarını vermesi gerekiyor.

Albaraka Mobil uygulaması üzerinden veya internet bankacılığı kanalı üzerinden elektrik, su, doğalgaz, telefon ve internet faturaları için otomatik ödeme talimatı veren Albaraka müşterilerine, toplamda 300 TL World Puan hediyesi sunuluyor. Söz konusu kampanya dahilinde her bir fatura ödeme talimatı için 50 TL, toplamda ise 300 TL Worldpuan kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılmak ve kazanç elde etmek isteyen Albaraka müşterileri, mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinde “Fatura Talimatları” menüsünden yeni talimat verebilir. İşte detaylar…

ALBARAKA’DAN FATURA ÖDEMELERİNE 300 TL WORLDPUAN

elektrik-faturasi-300-tl-ustu-gelenler-dikkat-bunu-yaptiginizda-yari-yariya-dusuyor-h85559-4c489-1686294987.jpg

Albaraka, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine toplamda 300 TL Worldpuan hediye ediyor. Kampanya kapsamında, mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden elektrik, su, doğalgaz, telefon ve internet faturası için otomatik fatura ödeme talimatı verenler, talimat başına 50 TL, toplamda 300 TL World Puan kazanabiliyor.

Söz konusu kampanya, 01 Eylül 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında verilen otomatik fatura ödeme talimatlarını kapsıyor. Her bir talimat için 50 TL ve toplamda 6 fatura ödeme talimatı için 300 TL Worldpuan hediye ediliyor. Kampanya kapsamında, talimat verilen faturaların en az 1 kez otomatik olarak ödenmesi gerekiyor. Ayrıca kampanyada sadece yeni tanımlanan faturalara yönelik hediye sunuluyor. Daha önce tanımlı olan ve iptal edilip yeniden tanımlanan talimatlar kampanyaya dahil edilmiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Bir Albaraka müşterisi söz konusu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabilir ve kampanya boyunca en fazla 300 TL Worldpuan elde edebilir. Kampanyada kazanılan hediyelerin verilebilmesi için müşterilerin yükleme tarihinde herhangi bir Albaraka kredi kartına açık ve kullanılabilir şekilde sahip olması gerekiyor.