Alternatif Bank dosya masrafsız 200 bin TL dijital kredi kampanyasını başlattı!

Alternatif Bank, daha önce sunduğu birçok kampanya ile tüm dikkatleri çekmeyi başardı ve şimdi de masrafsız dijital kredi fırsatıyla dikkatleri çekti. Alternatif Bank, dijital ihtiyaç kredisinde masraf değil, kolaylık sunuyor. İşte detaylar…
Alternatif Bank dosya masrafsız 200 bin TL dijital kredi kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin köklü bankaları arasında yer alan ve son dönemlerde sunmuş olduğu kampanyalarla dikkat çeken Alternatif Bank, mevduat hesaplarında sunduğu cazip tekliflerin ardından şimdi bir yeni kampanyasını daha duyurdu. Ürün ve hizmetlerinde sınırları zorlayan Alternatif Bank, dijital ihtiyaç kredisi paketini masrafsız şekilde sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olan ve bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, kredide masraf ödememek adına araştırmalarına devam ediyor. Bu kapsamda fırsatlarını duyuran Alternatif Bank, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar ihtiyaç kredisi alanlara dosya masrafsız kredi seçeneğini sunuyor.

ALTERNATİF BANK’TAN MASRAFSIZ KREDİ

Nakit ihtiyacı olan ve bu kapsamda bankaların ihtiyaç kredilerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, kendilerine en uygun krediyi araştırıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, en uygun kredi koşullarını sağlayan bankalar arasında tercih yapmak istiyor. Alternatif Bank, dijital ihtiyaç kredisinde sunduğu masrafsız kredi seçeneği ile cazip teklifini sunuyor. Bu kredi kampanyasında Alternatif Bank dijital ihtiyaç kredisi dosya masrafı olmadan sağlanıyor ve söz konusu kampanya 31 Ağustos 2022 tarihine kadar devam ediyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Alternatif Bank dosya masrafsız 200 bin TL dijital kredi kampanyasını başlattı!

Alternatif Bank’ın sunduğu dosya masrafsız dijital ihtiyaç kredisi kampanyasından, söz konusu krediye 31 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruda bulunan Alternatif Bank müşterileri yararlanabiliyor. Krediye başvuruda bulunmak isteyenlerin, Alternatif Bank İnternet Bankacılığı ya da Alternatif Bank Mobil uygulaması üzerinden “Hesaplar > Kredi Başvuru” seçenekleri ile başvurusunu gerçekleştirmesi gerekiyor. Söz konusu kampanyadan, kredi başvurusu onaylanan müşteriler anında yararlanabiliyor ve kullanılan kredide dosya masrafı ödenmiyor.

200 BİN TL’YE KADAR KREDİLERDE 12 AYA KADAR VADE

Alternatif Bank’ın sunduğu dijital ihtiyaç kredisi kampanyasında Alternatif Bank müşterileri 12 aya varan vade seçeneklerinde 200 bin TL’ye kadar avantajlı kredi faiz oranlarından yararlanabiliyor. Söz konusu kampanya, dosya masrafı olmadan avantajlı dijital kanallar üzerinden yapılan Sigortalı İhtiyaç Kredisi başvurularında sunuluyor. Alternatif Bank’ın sunmuş olduğu söz konusu kredi kampanyası 6 Temmuz – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında devam ediyor.