Altında ibre tersine döndü kritik tarih verildi! Bunu yapan kazanacak sakın göz ardı etmeyin

Altın fiyatları vatandaşların sıkı sıkıya takip ettiği konular arasında yer alıyor. Altın fiyatları ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken gram altında ibrenin tersine dönmesi ile beraber uzmanından kritik bir tarih açıklaması geldi.
Altında ibre tersine döndü kritik tarih verildi! Bunu yapan kazanacak sakın göz ardı etmeyin

Altın piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Altın fiyatlarına ilişkin pek çok onu gündemde yer alırken son olarak ibrenin tersine dönemsi ve altın fiyatlarının düşmesi ile beraber kritik uyarılar geldi. Altın fiyatlarında ibre tersine dönerken gram altında yaşanan düşül 'alım fırsatı'nı akıllara getirirken uzmanından önemli bir değerlendirme geldi.

Altın fiyatları hareketli bir seyir izliyor. Ons altın rekorlar sonrası yükselişini sınırladı. Altın gram fiyatı ise ons tarafındaki geri çekilmelerden etkilenmeyerek dün serbest piyasalarda 2483 lira ile zirvesini yeniledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın tarafında etkili olacak 2 kararı duyurdu.

ALTININ GRAM FİYATINDA YÖN DEĞİŞTİ

Altının gram fiyatı ibresi değişti. Ons altın fiyatı geri çekilirken gram altın serbest piyasalarda yeni rekorunu gördü. Altın ve Para Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın için güçlü destek seviyeleri duyururken altın için güçlü destek seviyelerini açıklayarak kritik yorumlarda bulundu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, ''Ons altın dün 2146-2163 dolar aralığında işlemler gerçekleştirdi.

altinda-ibre-tersine-dondu-kritik-tarih-verildi-bunu-yapan-kazanacak-bunu-sakin-goz-ardi-etmeyi.jpg

Ons altında 2125 dolar güçlü destek seviyesini bu hafta içinde takip edeceğim.'' dedi. Altınla ilgili olarak takip edeceği bant aralığını da açıklayan Memiş, ''Geçen haftayı 2154 dolar seviyesinde tamamlamıştı. Yaklaşık 8 dolarlık bir gerileme daha oldu. Buradan hızlı bir dönüş yapan bir trend göreceğiz. Bu hafta için takip edeceğimiz bant aralığı 2125 - 2180 dolar aralığı.'' ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

g8guop.jpg

Altın fiyatlarında faiz kararının da belirleyici olacağından bahseden uzmanlar, fiyatlara ilişkin bulundukları değerlendirmelerde 20 Mart itibariyle artış ya da düşüş grafiğinin belirleneceğinden bahsetti.

Emlak365.com