Asgari ücretlilere 50 Bin TL! Halkbank yeni kampanyayı açıkladı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen asgari ücretlilere Halkbank özel bir kredi kampanyası ile yanıt verdi. Halkbank'ın asgari ücretlilere özel sağladığı ihtiyaç kredisi için maliyetler belli oldu.
Asgari ücretlilere 50 Bin TL! Halkbank yeni kampanyayı açıkladı!

Türkiye'de yaşanan geçim sıkıntısından dolayı paraya olan ihtiyaç oldukça fazlalaştı. Özellikle dar gelirli vatandaşların nakit sıkışıklıkları çok üst seviyede gerçekleşiyor. Asgari ücretliler de bu dar gelirli vatandaşların çok önemli bir kısmını oluşturuyor. Asgari ücrete yapılan zam kısa sürede yüksek enflasyona yenilirken bu vatandaşlar borçlarını çevirmekte ve ailelerinin asgari geçimlerini sağlamada sıkıntı yaşıyorlar. Bu durumda da bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek bir alternatif yol olabiliyor.

ASGARİ ÜCRETLİLERE HER BANKA KREDİ VERMİYOR

Asgari ücretliler özel sektörde çalıştıkları ve bir iş garantilerinin olmadıkları için bankalar açısından çok da muteber müşteriler olarak görülmüyorlar. Bundan dolayı da asgari ücretlilere kredi kullandırırken bankalar çok çeşitli zorluklar çıkarabiliyorlar. Bankalar verilen kredinin geri gelmeme riskini yüksek gördükleri için ya hiç kredi vermiyorlar veya talep edilen kredinin çok küçük bir kısmı için onay veriyorlar. Bunun için de Halkbank tarafından asgari ücretlilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlanarak devreye sokuldu. Bu kampanya ile asgari ücretliler kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Hem de yüksek faizlerle bu krediyi kullanmak zorunda değiller. 

HALKBANK'TAN ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Halkbank tarafından açıklanan özel ihtiyaç kredisi kampanyasına göre asgari ücretliler bu bankaya başvurarak ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Kullanılacak olan ihtiyaç kredisi için maliyetler de açıklandı. Buna göre asgari ücretli vatandaşlar Halkbank'a ihtiyaç kredisi kullanmak için talepte bulunuyorlar. Halkbank da bu müşterilere aylık yüzde 1,89 oranlı faiz ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Diğer bankaların kredi faizleri düşünüldüğünde Halkbank'ın sunmuş olduğu bu imkan başlı başına bir maliyet avantajı barındırıyor. 

Asgari ücretlilerin kullanacakları ihtiyaç kredileri en fazla 36 aya kadar vade ile çekilebiliyor. Bu da 50 Bin TL limit ile sınırlandırılıyor. 50 Bin TL'yi aşan ama 100 Bin TL'yi aşmayan ihtiyaç kredilerine ise en fazla 24 aya kadar vade yapılabiliyor. 100 Bin TL'yi aşan limitlere ise en fazla 12 ay vade uygulanabiliyor. 

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Asgari ücretlilere 50 Bin TL! Halkbank yeni kampanyayı açıkladı!

Halkbank tarafından asgari ücretlilere 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullandırıldığında kredi hesaplaması aylık yüzde 1,89 faizle yapılıyor. Çekilen bu 50 Bin TL kredi 36 ayda her ay 2.077 TL taksitle geri ödenebiliyor.