Başkan Yavaş duyurdu! Ankara'ya gelen depremzedeler için yemek ver kampanyası başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş yaptığı duyuru ile Ankara'ya gelen depremzedeler için günlük kahvaltı ve yemek paketleri içeren yemekver kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Başkan Yavaş duyurdu! Ankara'ya gelen depremzedeler için yemek ver kampanyası başladı

Başkan Yavaş duyurdu! Ankara'ya gelen depremzedeler için yemek ver kampanyası başladı - Tüm Türkiye Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük depremin yaralarını sarmaya çalışırken belediyelerde yardım kampanyaları başlatmıştı. 

Depremin vurduğu Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilde deprem nedeni ile büyük bir yıkım yaşanmıştı. Depremin etkilediği illerde nerede ise sağlam bina kalmazken hayatta kalmayı başaran kişiler diğer illere göç etmeye başlamıştı. Bu illerin başında Ankara yer almıştı. 

ANKARA'DA YEMEK VER KAMPANYASI BAŞLADI! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamasında "Ankara’ya gelen depremzedelerimize günlük kahvaltı ve yemek paketleri içeren #YemekVer kampanyamızı başlatıyoruz. Bugüne dek iyilikle yüzlerce kişinin yüzünü güldürdünüz. Şimdi hepinizi yine sofralara bereket olmaya davet ediyorum" diyerek Ankaralıları yardıma davet etti. 

Başkan Yavaş yaptığı açıklamasında "Depremzedelerimizin yaralarını hep birlikte sarıyoruz. AŞTİ’ye gelen veya Başkent 153 üzerinden bize ulaşıp yemek talebinde bulunan Ankara’ya gelmiş depremzedelerimize günlük kahvaltı ve yemek paketlerini sizler adına ulaştırıyoruz" diyerek depremzedelere günlük kahvaltı ve yemek ücretlerini duyurdu. Yapılan açıklama ile günlük kahvaltı paketi 25 TL, yemek paketi 50 TL ve kahvaltı ve yemek paketi ücreti ise 75 TL olarak belirlendi.