BİM A101 ŞOK Carrefour Migros'tan ALIŞVERİŞ yapanlara MÜJDE! 400 TL PARA İADESİ yapılacak

Zincir marketlerden alışveriş yapanlara para iadesi müjdesi duyuruldu. Hemen bunu yapan alacak!
BİM A101 ŞOK Carrefour Migros'tan ALIŞVERİŞ yapanlara MÜJDE! 400 TL PARA İADESİ yapılacak

BİM A101 ŞOK Carrefour Migros'tan ALIŞVERİŞ yapanlara MÜJDE! 400 TL PARA İADESİ yapılacak - Gıda fiyatlarında yaşanan zam yağmuru ile rakamlar cepleri yakmaya devam ederken market alışveriş yapanlara para iadesi müjdesi duyuruldu.

Gıda alışverişini kredi kartı ile ödeyenlere para iadesi müjdesi açıklanırken bunun için yapılması gereken şartlarda belli oldu. 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında market alışverişini öderken nakit ödemek yerine banka kartını kullanan kişiler 400 liraya varan para iadesi almaya hak kazanacaklar. İşte kampanya detayı...

ZİRAAT BANKASI KARTI OLANLARA 400 TL PARA İADESİ ŞARTLARI AÇIKLANDI!

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan ve en çok müşterisi olan banka olarak ilk sırada yer alan Ziraat Bankası bankamatik kartı olan müşterilerine market alışverişlerinde para iadesi yapacağını duyurdu. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler Carrefour, BİM, Migros, ŞOK ve A101 başta olmak üzere tam marketlerden yapılan alışverişlerde hediye para puan olarak para iadesi yapılacak.

para-iadeis.jpg

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 40 TL, toplam 400 TL Bankkart Lira" denilerek 750 TL ve üzeri alışverişte 40 TL olmak üzere toplamda 450 TL para iadesi yapılacağı açıklandı.

Düzenlenen kampanyaya katılmak isteyen kişiler Ziraat Bankası Bankkart Mobil uygulaması üzerinden ya da MARKET400 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilecekler. Kampanya 31 Ekim tarihinde sona erecek. Hediye para puan iadesi almak isteyen kişiler mutlaka alışverişten önce kampanyaya katılım sağlamakla yükümlü tutulacaklar.