Bitcoin için yılın en büyük boğa tuzağı yorumu! BTC ne kadar olacak?

Bitcoin 24 Bin Dolar seviyesine doğru bir tırmanma hareketi gerçekleştirirken ünlü analist Capo yılın en büyük boğa tuzağının kurulduğunu iddia etti. Bitcoin fiyatı ne olacak, yükselecek mi yoksa düşecek mi?
Bitcoin için yılın en büyük boğa tuzağı yorumu! BTC ne kadar olacak?

Kripto para piyasalarının en çok işlem hacmine sahip olan para birimi Bitcoin içerisine düştüğü girdaptan kurtulmak için 24 Bin Dolar seviyesine doğru tırmanıyor. Ancak Bitcoin kalıcı bir yükseliş hareketi gerçekleştiremiyor. Çok sayıda analist ise Bitcoin’in toplam değerinin 1,1 trilyon doları aştığına işaret ediyorlar. Bu durum analistlerce çok büyük bir boğa tuzağı olarak değerlendiriliyor.

YILIN EN BÜYÜK BOĞA TUZAĞI KURULDU!

FED tarafından alınan faiz kararı Bitcoin üzerinde baskı yapmaya devam ediyor. Uzun bir süredir Bitcoin için fiyat düşüşü bekleniyor. Ancak çok net fiyat düşüşleri son günlerde olmuyor. Ünlü kripto para analisti Capo bu durumu yılın en büyük boğa tuzağı olarak değerlendirdi. Bir yorumda bulunan Capo, “Bitcoin enteresan bir şekilde yukarıdan fiyatlanıyor. Çok net bir yükseliş yok ama işlem hacmi artık doydu. Burada bir boğa tuzağı kuruldu. Hatta bu tuzak yılın en büyüğü olabilir. Bitcoin için artık iki defa düşünmek zorundayız.” dedi.

YÜZDE 19 YÜKSELİŞ!

Bitcoin için yükselişlerin başlayabileceğini açıklayan Capo, “Bitcoin’in artık sıradaki hedefi 25 Bin Dolar olacak. 13 Mayıs ile 11 Haziran arasındaki konsolidasyon karşımıza 28.656 Dolar noktasını çıkarıyor. Eğer Bitcoin 25.000 Dolar direncini aşabilirse sonrasındaki hedef seviye bu olacak. Önümüzdeki haftalarda Bitcoin’de yüzde 4 ile yüzde 19 arasında yükseliş beklenebilir. Ancak bunun tam tersi de mümkün olabilir. 25.000 Dolar barajı yıkılamazsa o zaman da düşüşler meydana gelecek. Bir anda 20 Bin Dolar altına düşmüş Bitcoin ile karşılaşabiliriz.” ifadelerini kullandı.

BİTCOİN NE KADAR OLDU?

Kripto para piyasalarında Bitcoin şu anda 23.876 Dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin son 24 saat içerisinde yüzde 0,35 oranında değer kaybetti,. Bu süre dahilinde Bitcoin 24 Bin Dolar üstünü test etti ama kalıcı olamadı. Hafta sonunda Bitcoin’in 24 Bin Dolar üstünde kalıcı olmak için ataklar yapabileceği bildirildi.