Bunu yapan emeklilere 25 Bin TL ödenecek! Açıklama yapıldı, şartlar belirlendi!

Bankalar arasında emekli maaş promosyonu kampanyaları üzerinden rekabet hız kazandı. ING Bank emeklilere ödenen promosyon tutarını yükseltirken 25 Bin TL’lik kampanya açıkladı.
Bunu yapan emeklilere 25 Bin TL ödenecek! Açıklama yapıldı, şartlar belirlendi!

Türkiye’de emekliler yaşadıkları geçim sıkıntıları karşısında zor durumda kalabilirken bankalardan müjde gibi haberler ardı ardına geliyor. Bankalar emeklilere emekli maaş promosyonu kampanyaları üzerinden çok önemli ödemeler yapıyorlar. Emeklilere yapılan ödemeler için bankalar arasında büyük bir rekabet yaşanırken emekliler bu işten en kazançlı çıkan taraf oluyorlar. ING Bank da emeklilere yönelik güncel kampanyayı açıkladı.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

ING Bank tarafından yapılan emekli maaş promosyonu kampanyası güncellemesi tüm emeklileri sevindirdi. Emeklilere yapılacak ödemeleri arttıran ING Bank ayrıca ek ödemeler ile müşterilere özel jestler de yapıyor. Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını ING Bank’a taşımaları ve 3 yıl boyunca emekli maaşlarını bir başka bankaya taşımayacaklarına dair söz vermeleri gerekiyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ MART 2023

ING Bank emekli maaş promosyonu ödeme tutarları güncellenerek açıklandı. Buna göre emekli müşterilere bu banka tarafından şu ödemeler yapılacak:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 5.100 TL
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL üzerinde olanlara 8.500 TL para yatırılacak.

1.500 TL EK PROMOSYON ÖDENECEK!

ING Bank emekli müşterilere ek promosyonu jesti de yaptı. Buna göre emekli müşteriler 3 adet otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek promosyon kazanabilecekler. Her verilen otomatik fatura ödeme talimatı için emeklilere 500 TL ek promosyon ödemesi yapılacak. 3 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler toplamda 1.500 TL ek promosyon alabilecekler.

15 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

ING Bank’ın emekli maaş müşterilerine sağladığı bir imkanın da düşük faizli ihtiyaç kredisi olduğu bildirildi. Sadece ihtiyaç kredisi çekmek isteyen emekli müşterilere sağlanan bu imkan ile emekliler hemen 15.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Çekilen ihtiyaç kredisinin taksitleri ise emeklilerin maaşlarından aydan aya kesilecek.

TOPLAM 25 BİN TL ÖDEME ALINABİLİR

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında müşterilere toplamda 25.000 TL ödeme yapılabilecek. 8.500 TL maaş promosyonu, 1.500 TL ek promosyon ödemesi alacak olan emekliler 15.000 TL de ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda hesaplarına 25 Bin TL yattığını görebilecekler.