Çift maaş kampanyası başladı! Garanti BBVA'dan EYT'lilere ikinci emekli maaşı!

Garanti BBVA tarafından EYT’liler için çok özel bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında EYT’liler ikinci bir emekli maaşı alma hakkı elde ediyorlar. EYT’lilere 4 Bin TL hediye eden Garati BBVA ayrıca bir devlet desteği imkanı da sağlıyor.
Çift maaş kampanyası başladı! Garanti BBVA'dan EYT'lilere ikinci emekli maaşı!

EYT’liler için bankalardan özel kampanyalar başlatılmaya devam ediliyor. Son kampanya haberi ise Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA tarafından uygulamaya sokulan bu kampanya ile beraber EYT’liler avantaj üstüne avantaj elde ediyorlar. İkinci bir emekli maaşı alma hakkı elde edecek olan EYT’liler bir de 4 Bin TL’lik hediye kazanıyorlar.

EYT'LİLERE İKİNCİ EMEKLİ MAAŞI!

Yeni kampanya hakkında açıklama yapan Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, “Garanti BBVA olarak genç EYT’lilerin ikinci bir emekli maaşı almalarına destek veriyoruz. EYT ile emekli olanlar 9 Nisan’dan itibaren emekli ikramiyelerini ve maaşlarını almaya başladılar. Garanti BBVA Emeklilik olarak EYT’lilerin birikimlerini en doğru şekilde kullanmalarına imkan sağlıyoruz. Toplu paralarını Bireysel Emeklilik sisteminde değerlendirmeyi düşünen EYT’lilere 4 Bin TL’ye kadar hediye veriyoruz. Ek olarak ise yatırdıkları tutar için de kendilerine yüzde 30 devlet katkısı sağlanıyor.” dedi.

İkinci emekli maaşı hakkında da bilgi veren Ali Göçer, “İkinci bir emekli maaşı alabilecekleri bir imkanı dijitalden başlatmak isteyen müşterilerimize de aylık ödeme tutarlarına göre ek faydalar elde edebiliyorlar. Tüm EYT’liler BES yaptırarak ikinci bir emekli maaşı alma hakkı kazanabilirler. Garanti BBVA Emeklilik onlara tüm imkanları sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ EMEKLİ MAAŞI NASIL ALINIR?

EYT’liler emekli olduktan sonra Bireysel emeklilik sistemine girerek ikinci bir emekli maaşı alma hakkı elde edebiliyorlar. Bunun için bu hizmeti sunan bir bankaya önce toplu bir para yatırılması gerekiyor. Ardından ise her ay kendilerinin karar verecekleri bir miktarı düzenli olarak ödüyorlar. Her yıl bu yapılan ödemeler ve başta yatırılan toplu paranın yüzde 30’u oranında devlet katkı sağlıyor. Örneğin 100 Bin TL yatıran bir müşteri için devlet 30 Bin TL destek veriyor ve hesaptaki para 130 Bin TL oluyor. Yıldan yılda artan bu para tercih edilirse 10 yıl sonra geri alınmak istendiğinde ikinci bir emekli maaşı bağlanıyor. Böylece her ay iki emekli maaşı birden alınıyor. İsteyen müşteriler hesapta bulunan tüm parayı devlet katkısı ile beraber nakit olarak da çekebiliyorlar.