Denizbank'tan faizsiz 5.000 TL taksitli nakit avans! 1 yıllık BluTV aboneliği hediye!

Denizbank’tan faizsiz 5.000 TL nakit avans kampanyası başlatıldı. Bu kampanyadan yararlanan müşterilere ayrıca 1 yıllık BluTV aboneliği de hediye ediliyor. İşte faizsiz nakit avans kampanyasının koşulları...
Denizbank'tan faizsiz 5.000 TL taksitli nakit avans! 1 yıllık BluTV aboneliği hediye!

Acil nakit sıkışıklığı içerisinde olanlara Denizbank’tan ilaç gibi gelecek yeni bir kampanya ilan edildi. Müşterilerine nakit avans imkanı sağlayan Denizbank bunu yaparken de özel bir hediye de veriyor. Nakit avans kullanıp tek kuruş faiz ödemeyen Denizbank müşterileri bunun da üzerine ek olarak BluTV’den 1 yıllık üyelik kazanacaklar. Denizbank’ın bu hediyesini kazanmak için tek yapılması gereken ise nakit avans kullanmak olacak.

FAİZSİZ NAKİT AVANS NASIL KULLANILIR?

Denizbank’ın faizsiz nakit avans imkanına dair ayrıntılar belli oldu. Bu kampanyadan yararlanabilmek için faizsiz nakit avans başvurusu yapıldığı gün Denizbank’ın breysel kredi kartlarından birisine sahip olmak gerekiyor. Ayrıca Denizbank’a internet sitesi, DenizKartım, ATM, SMS kanalları üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunanlar ile MobilDeniz’den kredi kartı başvurusunda bulunanlar da faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanabilecekler.

6 AY VADELİ ÇEKİLEBİLECEK

Faizsiz 5.000 TL nakit avans müşterilere 6 ay vadeli olarak kullandırılacak. Bu parayı Denizbank’tan çeken müşteriler geri ödemeleri 6 ayda ödeyecekler. Bu ödemeler durumunda herhangi bir faiz ödemesi ile karşılaşmayacaklar. Ancak belirlenen ödeme tarihinde ödeme yapılmaması durumunda o zaman gecikme faizi işletilebilecek.

ONAY ÇIKARSA ÖDEME YAPILIYOR!

Denizbank’ın taksitli faizsiz nakit avans kampanyasından Ağustos ayının sonuna kadar yararlanılabilinecek. Müşteriler bu süre içerisinde Denizbank’ın uygun kanalları aracılığı ile ihtiyaçları olan bu ödemeyi alıp finansal sorunlarını çözebilecekler. Taksitli nakit avans başvuruları müşterilerin finansal durumlarına göre değerlendirildikten sonra onay verilirse müşterilerin ilgili hesaplarına tanımlanacaktır.

Müşterilerin 5.000 TL taksitli ve faizsiz nakit avansı kullanmaları durumunda aylık taksit tutarları banka tarafından bildirilecek. bazı müşteriler için banka daha düşük limitler belirleyebilir.