Dün motorine indirim gelmişti bugün benzine açıklandı! Yarın gece gelecek benzin fiyatı 81 ilde düşecek

Dün gece yarısı motorine açıklanan 1,56 liralık indirim sonrasında gözler benzin ve LPG otogaz fiyatlarına çevrilmişti. Yapılan açıklama ile beklenen benzine indirim son dakika duyurusu geldi. Benzine indirim var mı, ne zaman gelecek sorusu yanıt buldu.
Dün motorine indirim gelmişti bugün benzine açıklandı! Yarın gece gelecek benzin fiyatı 81 ilde düşecek

Akaryakıt fiyatları sürücüleri zorlamaya devam ederken beklenen indirim haberi ilk olarak motorin için verilmişti. Cumartesi günü açıklanan indirim dün gece yarısından itibaren pompaya yansırken motorine litre başına 1,56 liralık indirim yansıtılmıştı. Motorine gelen indirimin ardından ise gözler benzin ve LPG otogaz fiyatlarına çevrilmişti. 

Motorin litre fiyatı yapılan indirim ile 1,56 TL ucuzlarken benzin ve LPG otogaz fiyatı için de indirim beklentisi oluşmuştu. Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklama ile beklenen indirim haberi verilirken ne yazık ki indirim sadece benzin ile sınırlı tutuldu ve LPG otogaz fiyatları için güncellemeye gidilmedi. 

SON DAKİKA BENZİNE İNDİRİM HABERİ: BENZİNE İNDİRİM NE ZAMAN GELECEK?

Benzinin litre fiyatı için akaryakıt sektörü temsilcileri beklenen indirim haberini duyurdu. Yapılan açıklama ile benzine 77 kuruşluk indirim yapılacağı açıklandı. Benzinin litresine yapılacak olan indirim 17 Kasım 2022 Perşembe günü yani bu gece yarısı itibari ile pompalara yansıyacak. 

 Araç sahipleri artan akaryakıt maliyetleri nedeniyle zorlu günler yaşarken benzin ve motorine indirim haberi beklenmeye başlanmıştı. Motorine Salı gece yarısı itibari ile geçerli olan indirimin ardından bu seferde benzine indirim açıklanmış oldu. Ancak LPG otogaz fiyatı için beklenen indirim haberi verilmedi. 

Dün motorine indirim gelmişti bugün benzine açıklandı! Yarın gece gelecek benzin fiyatı 81 ilde düşecek

BENZİN, LPG OTOGAZ VE MOTORİN LİTRE FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Akaryakıt fiyatları için yeni indirim beklentisi açıklanırken motorinin litresi yapılan indirimin ardından Ankara'da 24.96 liraya çekilmiş oldu. Ankara'da benzinin litresi 22,85 liradan satılırken bu gece yarısı yapılacak olan 77 kuruşluk indirimin pompaya yansımasının ardından satış fiyatı 22,08 liraya gerilemiş olacak. Benzine fiyat indirimi bu gece yarısı itibari ile pompaya 81 il genelinde yansıtılacak.