Emekli olanda olmayanda alacak Yapı Kredi promosyon kampanyası güncellendi

Bankaların emekli promosyon kampanyaları ve en yüksek maaş promosyonu yarışmasında rakamlar güncellendi. SGK promosyon rakamları arttırılırken bankalarda tekrar yarışa dahil oldu. Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar, kaç TL oldu?
Emekli olanda olmayanda alacak Yapı Kredi promosyon kampanyası güncellendi

Emeklilerin yüzünü güldüren promosyon kampanyaları Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yapılan güncelleme sonrasında yeniden hız kazandı. Kamu bankaları tarafından beklenen ilk güncelleme Ziraat Bankası tarafından yapılırken özel bankalarda yarışa tekrar dahil oldu. 

Emeklilere verilen maaş promosyonu yarışı hatırlanacağı üzere Merkez Bankası tarafından yapılan düzenleme sonrasında bankaların mevduat ihtiyaçlarının artması ile başlamıştı. Bankalar mevduat tutarlarını arttırmak için en kolay yöntemi emekli maaşları olarak görmüş, daha fazla emekli maaş müşterisi edinmek için promosyon silahına sarılmıştı. 

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON RAKAMI NE KADAR?

Yapı Kredi Bankası emekli maaşı promosyonu rakamı için beklenen kampanya güncellemesini yaptı. Güncelleme sonrasında şartlar ve ödenen rakam sabit tutuldu. Yapı Kredi Bankası emekli promosyon kampanyası ile emeklilere 7.500 TL promosyon ödemesi yaparken emekli olmayan kişilere ise 2.500 TL promosyon kazanma fırsatı tanıdı. 

Emekli olanda olmayanda alacak Yapı Kredi promosyon kampanyası güncellendi

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU 10.000 TL Mİ OLDU?

Yapı Kredi Bankası emekliye promosyon kampanyasında emekli maaşını taşıyan kişilere 7 bin 500 liraya kadar emekli maaşı promosyonu ödemesi yaparken ek promosyon ödemesi ile bu rakam 10 bin liraya kadar yükseliyor. Getirdiği her emekli yakını için emekli olan ya da olmayan kişilere 250 TL referans ödül parası ödenirken 10 emekli yakınını bankaya getiren kişiler toplamda 2 bin 500 TL ek ödül parası kazanarak bu rakamı 10 bin liraya kadar çıkartabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin 31 Ekim tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Söz konusu kampanya bu tarihte sona erecek. Emekli olan kişiler ek promosyon ödemeleri ile 10 bin liraya kadar ödeme alabilecekler. 

YAPI KREDİ PROMOSYON NE ZAMANA KADAR?

Banka tarafından yapılan güncelleme ile son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 olarak ilan edildi. Ancak banka daha önce de bir önceki kampanya döneminde son başvuru tarihini uzatmıştı. Söz konusu kampanyanın Kasım ayında da devam edip etmeyeceğini 1 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan yeni güncelleme belirleyecek. SGK tarafından belirlenen emekli promosyonu tarifesine göre emekliye maaşı promosyonu için en düşük 3 bin, en yüksek 5 bin TL rakamı belirlenmişti.