Emekliler için yıl sonu fırsatlarını açıkladılar! Bu bankalara başvuranlara binlerce lira ödeme!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına dair araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. Hangi bankalar yıl sonu kampanyası ile emeklilere daha fazla promosyon ödemesi yapıyorlar?
Emekliler için yıl sonu fırsatlarını açıkladılar! Bu bankalara başvuranlara binlerce lira ödeme!

Türkiye'de emekli vatandaşlar geçim sıkıntılarını son aylarda bir ölçü de olsa emekli maaş promosyonları ile öteleme imkanı bulabiliyorlar. Bunun için de bankalar çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. her bankanın emekli maaş promosyonu ödemeleri de eşit olmuyor. Bankalar farklı tutarlarda ödemeler ile kendi aralarında daha fazla emekli maaş müşterisi elde elde yarışı yapıyorlar. Bunun için de emekli maaş promosyonlarında en yüksek tutarlı ödemeleri yapan bankalar sürekli araştırılıyor. 

SGK İLE BANKALAR ANLAŞTI!

SGK ile bankalar arasında emekli maaş promosyonları için bir süre önce anlaşma yapıldı. Bu kapsamda bankaların emeklilere ödeyebilecekleri en düşük maaş promosyonları yeniden belirlendi. Bankalar bu belirlenen asgari tutarlardan daha düşük ödeme yapamıyorlar. Ancak bankalar daha yüksek tutarlarda ödeme yapmakta serbestler. Bunun için de promosyon rekabetine bu anlaşma ile yön verildi. 

KAMU BANKALARI AVANTAJLI DEĞİL!

Türkiye'de en çok emekli maaş müşterisine sahip olan bankalar listesinde ilk sıralarda kamu bankaları yer alıyor. Ancak kamu bankaları emekli maaş promosyonu için ödeme tutarlarını asgari seviyede belirlediler. Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen tutarlarda maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar.

GARANTİ BBVA 6.000 TL ÖDÜYOR!

Garanti BBVA'dan emekli maaş promosyonu almak isteyen müşteriler ödeme ayrıntılarını merak ediyorlar. Buna göre emekli müşteriler 6.000 TL'ye kadar emekli maaş promosyonunu Garanti BBVA'dan alabiliyorlar. Ayrıca Garanti BBVA bazı koşullarda emekli müşterilere ek olarak 1.500 TL de promosyon ödemesi yapıyorlar. Böylece alınan maaş promosyonu 7.500 TL'yi buluyor. 

7.000 TL ÖDEME YAPAN BANKALAR!

Emeklilere 7.000 TL'ye kadar ödeme yapan bankalar da merak ediliyor. Buna göre emekliler maaşlarını Yapı Kredi Bankası ile Akbank'a taşıyan emeklilere banka tarafından 7.000 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ayrıca bu bankalar emeklilere ek imkanlar da sağlıyorlar. Özel bankalar içerisinde 7.000 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar içerisinde TEB de yer alıyor. 

7.500 TL EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEYEN BANKALAR!

Emeklilere 7.500 TL emekli maaş promosyonu veren iki banka bulunuyor. Bu bankalar İş Bankası ve ING Bank olarak açıklandı. Maaşlarını bu bankalara taşıyan emekliler maaş miktarlarına göre değişmekle beraber 7.500 TL'ye kadar ödeme alabiliyorlar. En yüksek promosyon ödemesini bu bankalar veriyorlar. Yıl sonuna kadar kampanyaların devam edeceği belirtildi.