Emeklilere 10.000 TL promosyon! Kampanyalarda son güncellemeler yapıldı!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarındaki son güncellemeler araştırılıyor. Hangi banka emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? En yüksek emekli maaş promosyonunu hangi banka veriyor?
Emeklilere 10.000 TL promosyon! Kampanyalarda son güncellemeler yapıldı!

Emeklilere bir ek gelir olan emekli maaş promosyonu kampanyaları en çok araştırma yapılan konular arasında yer almaya devam ediyorlar. Bankalar emekli müşterileri ikna edebilmek için oldukça kapsamlı kampanyalar açıklayarak nakit ödemeler yapmayı öneriyorlar. Bu teklifleri değerlendiren emekliler ise 3 yıllık bir sözleşme ile bankalardan bu ödemeleri peşin ve nakit olarak alabiliyorlar. Özellikle de geçim sıkıntısı içerisinde olan emekliler bu ödemeleri değerlendirerek bütçelerini destekleyebiliyorlar.

SGK İLE ANLAŞMA YAPILDI

Bankalar emekliler ile maaş promosyonu sözleşmesi yapabilmek için SGK ile protokol imzaladılar. 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe giren bu protokol ile emeklilere ödenecek olan maaş promosyonlarının asgari tarifesi ile koşulları belirlendi. Buna göre bankalar emeklilerle 3 yıllık sözleşme yapacaklar ve emekliler bu sözleşme ile maaşlarını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımama konusunda söz verecekler. Bunun karşılığında ise bankanın tarifesi üzerinden emekli maaş promosyonu ödemesi alınabilecek.

SGK ile bankalar arasında yapılan protokolde emekli maaş promosyonlarının asgari ödeme tarifesi;

-3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

-10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere belirlendi.

Bankalar belirlenen bu tutarların altında ödeme yapamıyorlar. Üzerine çıkmak ise tamamen bankanın politikasına bırakılıyor. Herhangi bir üst sınır uygulaması bulunmuyor.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ!

ING Bank tarafından yapılan bilgilendirmeye göre emeklilere 8.500 TL’ye varan tutarlarda maaş promosyonu veriliyor. Bunun yanında otomatik fatura ödeme talimatı ile de 1.500 TL de ek nakit promosyon alınabiliyor. Böylece promosyon tutarı 10.000 TL’yi buluyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ!

QNB Finansbank emekli maaş promosyonu kampanyası ile emekli müşterilere 8.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Buna ek olarak da emekliler CardFinans kredi kartı ile yıllık 1.200 TL de indirim hakkı kazanıyorlar. Emekli maaş promosyonu da böylece 9.200 TL’ye yükseliyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ

Garanti BBVA kampanyasına göre emekliler 7.500TL’ye kadar maaş promosyonu alabilecekler. Buna ek olarak ise harcama sözüne karşılık olarak da 1.000 TL bonus verilecek. Toplamda 8.500 TL tutarında ödeme yapılıyor.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ

Akbank emeklilere 7.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Ayrıca müşteriler belirli koşullarda 1.500 TL de chip-para kazanabiliyorlar. Toplamda ise emekli maaş promosyonu 8.500 TL’ye kadar yükseliyor.

DENİZBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ

Denizbank emekli maaş promosyonu kampanyası ile dikkat çekiyor. EYT’liler için özel kampanya açıklayan Denizbank 10.000 TL’ye varan emekli maaş promosyonu ödemesi sağlıyor.