Emeklilere 20.000 TL bayram sürprizi! İş Bankası promosyon kampanyasını değişti!

Emeklilere bankaların sağladığı bazı avantajlar ile alakalı yeni kampanyalar açıklanmaya devam ediliyor. Emeklilere çok özel bir bayram sürprizi hazırlayan İş Bankası 20.000 TL ödeme yapılacağını ilan etti.
Emeklilere 20.000 TL bayram sürprizi! İş Bankası promosyon kampanyasını değişti!

Türkiye’de yaşanan bazı ekonomik gelişmeler karşısında vatandaşlar zor duruma düşebiliyorlar. Alım güçleri düşen vatandaşlar gelirlerini yükseltmenin yollarını arıyorlar. Emekli vatandaşların gelirlerini artırma gibi bir imkanları ise pek bulunmuyor. Bundan dolayı eldeki az sayıda fırsat değerlendiriliyor. Bunlardan birisi de emekli maaş promosyonu kampanyası oluyor. Alınan promosyonlar emeklilerin bütçelerine çok önemli bir destek sağlayabiliyor. İş Bankası da çok komple bir emekli maaş promosyonu kampanyası açıklayarak emeklilere bayram öncesi sürpriz yaptı.

EMEKLİLERE BAYRAM SÜRPRİZİ PROMOSYON KAMPANYASI

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekliler Ramazan bayramına ekonomik sorunlarının çoğunu aşmış olarak girebilecekler. Emeklilere direk emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacağını ilan eden İş Bankası bunun yanında emeklilere ihtiyaç kredisi imkanı verileceğini duyurdu. Toplamda ise emeklilere en az 20.000 TL nakit ödeme yapılabilecek.

MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ AÇIKLANDI

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu tarifesi açıklandı. Açıklanan tarifeye göre bankalar arasında İş Bankası ortalamanın üzerinde maaş promosyonu veren bankalardan birisi oldu. Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan İş Bankası’nın emekli müşterilerine şu ödemeler yapılıyor:

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL,
Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL,
Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL,
Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

İş Bankası’nın emekli müşterilerinin emekli maaşlarından icra veya nafaka nedeniyle kesinti yapılıyorsa bu tutarlar çıkarıldıktan sonra emekli maaş promosyonu hesaplaması yapılıyor.

DÜŞÜK FAİZ FIRSATI!

İş Bankası tarafından emeklilere yönelik düzenlenen emekli maaş promosyonu kampanyasının ikinci ayağını ise ihtiyaç kredisi oluşturuyor. Maaşını İş Bankası’na taşıyan tüm emeklilere 12.500 TL tutarında ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kredi müşterilerin hesaplarına tanımlanıyor ama kullanıp kullanmamak müşterinin tercihine bırakılıyor. Kullanmayı tercih edenlerin hesaplarına saniyeler içerisinde 12.500 TL’lik para aktarılıyor.

TOPLAM 20.000 TL ÖDEME

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan önemliler önce maaşlarının durumuna göre İş Bankası’ndan 7.500 TL’ye kadar ödeme alıyorlar. Ardından ise verilen 12.500 TL ihtiyaç kredisi yapılan toplam para ödemesi 20.000 TL’yi buluyor.