Emeklilere 15 Bin TL teklifi! Maaşını İş Bankası'na taşıyan parayı cebine koyacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları üzerinden emeklilere nakit ödemeler yapılmaya devam ediliyor. İş Bankası tarafından emeklilere 15 Bin TL ödeme yapılacağı açıklandı.
Emeklilere 15 Bin TL teklifi! Maaşını İş Bankası'na taşıyan parayı cebine koyacak!

Emekliler için ek gelir kapısı olan emekli maaş promosyonu kampanyaları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her ay en az bir defa güncellenen kampanyalar ile emeklilere binlerce lira ödeme yapılıyor. Bu kampanyalardan yararlanan emekliler kazançlı çıkarak bütçelerine destek sağlıyorlar. Özellikle geçim sıkıntısı içerisinde olan emekliler için bu kampanyalar bulunmaz bir nimet oluyorlar. İş Bankası da emekliler için çok cazip bir emekli maaş promosyonu teklifi yaptı. 

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

İş Bankası tarafından emeklilere yönelik özel bir kampanya açıklandı. Bu kampanya kapsamında emekliler binlerce lira ödemeyi hemen alma imkanı elde edebiliyorlar. Bunun için yapılması gereken çok basit bazı işlemler bulunuyor. Öncelikle emekli müşteri SGK tarafından ödenen emekli maaşını İş Bankası'na taşımalı. Bu işlem tamamlandıktan sonra ise emekli müşteri ile İş Bankası arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmede emekliler İş Bankası'na maaşlarını bir başka bankaya 3 yıllık süre içerisinde taşımayacaklarına dair söz veriyorlar. İş Bankası da bunun karşılığında emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU TARİFESİ

İş Bankası emekli maaş promosyonu tarifesi Mart ayı ödemeleri belli oldu. Buna göre emeklilerin maaş miktarları ile değişen tutarlarda maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL, 10.000 TL üzerinde olanlara ise 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak. 

İHTİYAÇ KREDİSİ HESABI AÇILIYOR

İş Bankası tarafından emeklilere yönelik bir de ek olarak ihtiyaç kredisi imkanı veriliyor. Emeklilerin bütçelerini zorlamamak adına bu ihtiyaç kredisi 7.500 TL limitle hesaplara tanımlanıyor. Düşük bir faiz oranı ile verilen bu ihtiyaç kredisini kullanmak isteyenler hemen bu işlemi gerçekleştirebiliyorlar. Daha yüksek tutarlarda ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler ise limit arttırma talebinde bulunabiliyorlar. 

15.000 TL ELE GEÇİYOR

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak İş Bankası'ndan ödeme almaya hak kazanan emeklilere çok net ödemeler yapılıyor. 7.500 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu alan emekliler ek olarak da 7.500 TL ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Böylece hesaplara 15.000 TL para yatmış oluyor.