Emeklilere 23.500 TL ödeme! Akbank veriyor, yeni kampanya!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında son durum araştırılıyor. Akbank emeklilere en avantajlı maaş promosyonu teklifi yapan bankalardan birisi oldu. Akbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödüyor?
Emeklilere 23.500 TL ödeme! Akbank veriyor, yeni kampanya!

Emekliler içerisinde kaldıkları ekonomik çıkmazdan kurtulabilmek ve biraz da rahat nefes alabilmek için bankaların kendilerine sağladıkları emekli maaş promosyonu imkanlarını araştırıyorlar. Bankalar daha çok sayıda emekli müşteriye sahip olabilmek için emeklilere çok önemli promosyon teklifleri yapıyorlar. Emekli müşterilerin sayısını arttırıp müşteri portföyünü genişletmek isteyen bankalar emeklilere binlerce liralık karşılıksız ödemeler yapıyorlar.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI NEDİR?

Akbank tarafından uygulanan emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere net promosyon ödemeleri yapılıyor. SGK ile Akbank arasında imzalanan protokolde belirtilen esaslara göre emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Bu maksatla Akbank yeni bir emekli maaş promosyonu ödeme tarifesini işleme soktu.

Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde emeklilere maaş baremlerine göre farklı tutarlarda promosyon ödemeleri yapılıyor. Bu ödemeler karşılıksız olurken 4 ayrı maaş grubuna göre ödemeler gerçekleştiriliyor. Buna göre Akbank tarafından belirlenen emekli maaş promosyonları ödemeleri şu şekilde:

-Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.200 TL
-Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 4.850 TL,
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.250 TL,
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 7.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EK PROMOSYON ÖDEMESİ!

Akbank tarafından emeklilere ek olarak da bir promosyon ödemesi yapılıyor. Bu promosyon ödemesi de şartta bağlı olarak uygulanıyor. Belirlenen koşula göre emekli müşteriler Axess veya Wings sahibi olup 12 ay boyunca her ay en az 1.000 TL harcama sözü vererek 1.500 TL kazanıyorlar. Bu de emeklilerin Akbank’tan alacakları ek promosyon oluyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ HAZIR!

Akbank’ın emekli müşterilere sunduğu bir imkan da ihtiyaç kredisi oluyor. Bu kapsamda emekli müşteriler 15 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Daha yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi de kullanılabiliyor. Emekliler bu krediyi kullanıp her ay taksitinin maaşlarından kesilmesini sağlayabiliyorlar. Bu imkandan yararlanan emeklilerin hesaplarına maaş promosyonu, ek promosyon ve ihtiyaç kredisi için ayrı ayrı olmak üzere toplam 23.500 TL para aktarılıyor.