Emeklilere 32.500 TL bayram sürprizi! İş Bankası özel kampanyayı açıkladı!

Emekliler için kampanya güncellemesi yapan İş Bankası 32.500 TL'lik ödeme yapılacağını açıkladı. İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasında son tutarlar nelerdir? Emeklilere hangi avantajlar sağlanıyor?
Emeklilere 32.500 TL bayram sürprizi! İş Bankası özel kampanyayı açıkladı!

Türkiye'de emeklilere yönelik kampanyalar ve bu kampanyalara dair güncellemeler merak konusu olabiliyor. Ekonomik gelişmeler ile beraber bankaların emekliler için hazırlamış oldukları emekli maaş promosyonu kampanyalarında da güncelleme yapılıyor. Bankalar arasındaki rekabetin çok yüksek olması emekli maaş promosyonu kampanyalarında da sık sık değişim meydana gelmesine neden oluyor. Bu durumdan da en çok emekli müşteriler yararlanıyorlar. Son kampanya güncellemesini yapan bankalardan birisi de İş Bankası oldu.

İŞ BANKASI NE KADAR EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU VERİYOR?

İş Bankası'nın ne kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yaptığı merak konusu oluyor. Yapılan son güncellemeye göre bir emekli müşterinin İş Bankası'ndan alabileceği en yüksek maaş promosyonu 7.500 TL olabiliyor. Bu tutar da 10.000 TL'nin üzerinde emekli maaşı olan müşterilere veriliyor. Eğer emekli müşterinin maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaysa o zaman 6.750 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

İş Bankası daha düşük tutarlarda emekli maaşı olan müşterilere de ödeme yapıyor. Buna göre 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara 5.250 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Dul ve yetim maaşı alan vatandaşların maaş tutarları oldukça düşük olabiliyor. Bu kişilerin maaşları 3.500 TL'nin altında ödenebiliyor. İş Bankası bu müşterilere de 4.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 

İHTİYAÇ KREDİSİ KULLANDIRILIYOR!

İş Bankası'nın emekli maaş müşterileri İş Bankası'ndan daha fazla finansal destek talebinde bulunuyorlar. Bu talepler için de özel bir teklif hazırlanıyor. İş Bankası'nın emekli maaş müşterilerine 25.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kredi için normalin altında bir faiz uygulanırken 36 aya kadar vade yapılabiliyor. Aylık taksitleri oldukça sınırlı olan bu ihtiyaç kredisini çekip çekmemek tamamen müşteri tercihine bırakılıyor. Çekilmesi durumunda kredinin taksitleri aydan aya müşterinin hesabından kesiliyor. 

TOPLAM 32.500 TL'Yİ BULUYOR!

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan müşteriler önemli tutarları banka hesaplarına görebiliyorlar. Bu maksatla ilk olarak 7.500 TL emekli maaş promosyonu hesaplara yatıyor. Ardından tercihe göre 25.000 TL ihtiyaç kredisi tutarı aynı hesaba aktarılıyor. Toplamda hesaplara 32.500 TL para yatırılmış oluyor.