Emeklilere 8.500 TL ek ödeme! Son 5 gün kaldı, fırsat kaçıyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyası hakkında açıklama yapan Yapı Kredi Bankası son 5 gün uyarısında bulundu. Bu 5 günü değerlendirmeyen emekliler 8.500 TL maaş promosyonunu fırsatını kaçıracaklar.
Emeklilere 8.500 TL ek ödeme! Son 5 gün kaldı, fırsat kaçıyor!

Emekli müşterilere yönelik bankalar çok cazip kampanyalar düzenleyebiliyorlar. Bankaların tek amacı ise yeni müşteri kazanmak oluyor. Bu kampanyaları değerlendiren emekliler maaş aldıkları bankayı yenileyerek bazı imkanlar elde ediyorlar. Bankalar bir sözleşme karşılığında emeklilere maaş promosyonu ve ek ödemeler yapıyorlar. Bu ödemeleri alan emekliler zorlu hayat koşulları karşısında bir ek gelir imkanı buluyorlar.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYASI!

Yapı Kredi Bankası emekli müşteriler ile bir maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor ve her iki taraf için de yükümlülükler belirleniyor. Emekli müşteri 3 boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Banka ise emekli müşteriye başta maaş promosyonu olmak üzere çeşitli ek ödemeleri sunuyor. Bu ödemelerin tamamını peşin olarak alabilen emekli müşterinin ekstra olarak bir işlem yapmasına gerek kalmıyor. 

Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yaptığı ödemelerin ne kadar olduğuna dair tarife yayınlandı. Buna göre emekliler maaşlarının miktarlarına göre ödeme alabiliyorlar. Bu açıdan 3.500 TL’ye kadar maaşı olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olan emeklilere 6.750 TL, 10.000 TL üzerinde emekli maaşı olan emeklilere 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın otomatik fatura ödeme talimatı ve kredi kartı harcaması gibi şartları yerine getiren emekli müşterilere ek bir sürprizi bulunuyor. Bu şekilde emekli müşteriler 1.000 TL de ek ödeme alabiliyorlar. Böylece bir emeklinin Yapı Kredi Bankası'ndan alabileceği karşılıksız ödeme tutarı 8.500 TL oluyor.

Emeklilere yönelik Yapı Kredi Bankası 2.000 TL de esnek hesap açıyor. Bu hesaptaki paranın ilk 3 ay içerisinde kullanımı durumunda müşteriden faiz tahsil edilmiyor. Müşteriler faizsiz olarak 2.000 TL para kullanmış oluyorlar. 

Öte yandan Yapı Kredi Bankası tarafından verilen bilgilere göre emeklilere talep etmeleri durumunda düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı da sağlıyor. Bunun için tek yapılması gereken ise Yapı kredi Bankası'nın başvuru kanalları üzerinden kredi başvurusu yapılması oluyor.