Emeklilere özel nakit destek! 40 Bin TL ihtiyaç kredisi, Halkbank bu taksiti istiyor!

Halkbank emeklilere yönelik özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Halkbank emekli ihtiyaç kredisi maliyetleri ne kadar? 40 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti kaç TL?
Emeklilere özel nakit destek! 40 Bin TL ihtiyaç kredisi, Halkbank bu taksiti istiyor!

Türkiye'de bankaların emeklilere yönelik dönem dönem özel kampanyaları olabiliyor. Halkbank da tamamen sadece emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kapsamda emeklilere nakit destekler sağlanırken normalin altında maliyetler talep ediliyor. Avantajlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilen emeklilerin son gözde bankaları Halkbank oldu. 

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Emekli müşteriler Halkbank'ın bu imkanından yararlanabilmek için emekli maaş müşterisi olmaları gerekiyor. Emekli maaşlarını bu bankaya taşıyan emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanma hakkı veriliyor. Böylece emekliler hem 5.000 TL'ye kadar maaş promosyonu ödemesi alırken hem de düşük faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Müşterilerin yaşadıkları finansman sorunları bu şekilde çok daha kolay aşılabilirken bu durum fırsat olarak değerlendiriliyor.

AYLIK FAİZ AÇIKLANDI!

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulanan aylık kredi faizi de açıklandı. Buna göre müşterilerin çektikleri ihtiyaç kredileri aylık yüzde 1,69 faizle hesaplanıyor. Bu hesaplama ile düşük bir maliyet ile karşılaşılıyor. Aynı kredinin bir başka bankadan kullanılması durumunda ise müşteriler çok daha yüksek maliyetleri karşılamak durumunda kalıyorlar. Halkbank'ın bu imkanını kullanan emekliler kazançlı bir ihtiyaç kredisi çekme işlemi gerçekleştiriyorlar. 

ÖDEMELERE ESNEK FORMÜLLER

Halkbank emeklilere bir de ihtiyaç kredisi ödemeleri için esnek bir imkan sağlıyor. Emekli müşterilerin eğer dönemsel ekstra gelirleri varsa kredi geri ödemelerini ona göre planlayabiliyorlar. Her ay taksit ödemeyi tercih etmeyecek emeklilere 3 ayda bir ödeme gibi farklı imkan da sağlanıyor. Bunun yanında artan veya azalan taksitli bir sistemde geri ödemeler planlanabiliyor. Dileyen müşteriler ise serbest ödemeli bir ödeme planını seçiyorlar. İhtiyaç kredisi çekerken müşteriler hangi ödeme planı ile kredilerini geri ödeyeceklerini belirliyorlar. Sonrasında bu plana uygun bir şekilde ödemeler gerçekleşiyor. 

40 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Emeklilere özel nakit destek! 40 Bin TL ihtiyaç kredisi, Halkbank bu taksiti istiyor!

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında aylık yüzde 1,69 faizle kullandırılan kredinin maliyet hesaplama tablosu yayınlandı. 36 ay vadeli 40 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde aylık taksit 1.597 TL olarak hesaplanırken toplam kredi maliyeti 57.521 TL oluyor.