Emeklilere promosyon kıyağı! Hayal gerçek oldu tam 22.500 TL en yüksek maaş promosyonu açıklandı

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu promosyon müjdesi sonunda resmen geldi ilk kez bu rakam ödenmeye başlandı...
Emeklilere promosyon kıyağı! Hayal gerçek oldu tam 22.500 TL en yüksek maaş promosyonu açıklandı

Emeklilere promosyon kıyağı! Hayal gerçek oldu tam 22.500 TL en yüksek maaş promosyonu açıklandı - Emekli maaşı alan kişilerin bekledikleri promosyon müjdesi sonunda geldi, resmi açıklama yapıldı ve 22 bin 500 TL ödeme yapılacağı açıklandı.

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan ING Bank tarafından yapılan açıklama ile emekillere net maaş promosyonu ve ek ödemeler dahil olmak üzere toplamda 22 bin 500 TL toplam ödeme yapılacağı ilan edildi. İşte en yüksek maaş promosyonu için yapmanız gerekenler...

ING BANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, EN YÜKSEK PROMOSYON KAÇ TL?

ING Bank tarafından yapılan açıklamada emekli maaşı promosyonu için maaşa göre net tutar 8 bin 500 TL olarak ilan edildi. Söz konusu rakam için yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz" diyerek yeni emekli olanlara ve EYT emeklilerine kampanyadan yararlanabileceklerini duyurdu.

promosyon-odemesi.jpg

ING BANK'TAN EMEKLİLERE 10 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI İLE 10 BİN TL EK ÖDEME BAŞVURU ŞARTI NE?

12 bin 500 liralık maaş promosyonu tutarına ek olarak emeklilere 10 bin liralık sıfır faizli nakit avans çekme imkanı da sunuyor. Böylelikle emeklilere toplamda maaş promosyonu olarak toplamda 22 bin 500 TL'lik ödeme yapılacak.

ING Bank yapmış olduğu duyurusunda "İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemez, 10.000 TL faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilir veya 500 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz" diyerek 10 bin TL nakit avans çeken emekliler faiz ödemeden bu tutarı kolaylıkla ödeyebilecekler. Başvurular ING Bank şubeleri üzerinden ve internet şubesi üzerinden de yapılabilecek.