En ucuz Renault! 537 Bin TL'lik sıfır kilometre otomobil teklifi!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında Mayıs zamlarının ardından fiyatlar belirlenirken Renault’tan ayın teklifi geldi. Renault Taliant model sıfır kilometre otomobil müşterilere 537.000 TL’ye teklif edildi.
En ucuz Renault! 537 Bin TL'lik sıfır kilometre otomobil teklifi!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında kartlar yeniden dağıtılıyor. Bu kapsamda Mayıs zamlarını firmalar fiyat listelerine yansıttılar. Zam oranları firmadan firmaya, modelden modele ve donanımdan donanıma değişiyor. Böylece otomobillerin fiyat skalası ve rekabetçi fiyatlar da yenilenmiş oldu. Renault da fiyatları yenileyerek sıfır kilometre otomobil piyasasındaki rekabette yerini aldı.

RENAULT MODEL ARAÇLARDA YENİ FİYATLAR

Renault model sıfır kilometre araçların tamamında yeni fiyatlar belirlendi ve bu fiyatlar üzerinden satışlar başladı. Sıfır kilometre bir Renault marka araç almak isteyenler artık bu yeni fiyatlarla satın alma gerçekleştirebiliyorlar. Bu fiyatların en önemli etkisi ise firmanın ucuz otomobil sınıfındaki değişiklikte oldu. Renault’un yeni fiyatları ile beraber en ucuz otomobili de değişti.

EN UCUZ RENAULT!

Nisan ayında Renault marka sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen bir müşteri en ucuz otomobili sorduğunda kampanyalı fiyat ile beraber Renault Clio ile karşılaşıyordu. Renault Clio’nın en alt versiyonu 507 Bin TL’ye satılıyordu. Ancak bu model için Mayıs ayında hem kampanyalı fiyat devreden çıktı hem de zam uygulandı ve fiyat 546.900 TL’ye fırladı. Böylece en ucuz fiyatlı Renault artık Clio modeli değil.

Renault’un en ucuz fiyatlı modeli Mayıs ayı için Renault Taliant olarak belirlendi. Renault Taliant’ın en alt donanım seviyesine sahip sıfır kilometresi 537.000 TL’ye satılıyor. Bu fiyat ile beraber müşterilerin bir kısmının ilgisi bu modele doğru şimdiden yöneldi.

Renault Taliant fiyat listesi şöyle:

-Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg: 537.000 TL
-Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 658.000 TL
-Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 693.000 TL