Fiyatlar füze gibi fırlayacak! Altın fiyatlarında daha önce söylenmemiş rakamı açıkladı!

Altın piyasasında fiyatlarda bir geri çekilme devam ediyor. ABD’den gelen veri akışı ile düşüşe geçen altın için bundan sonraki fiyatlar araştırılıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın fiyat tahmini...
Fiyatlar füze gibi fırlayacak! Altın fiyatlarında daha önce söylenmemiş rakamı açıkladı!

Altın piyasasında geri çekilmelerle beraber fiyat düşüşleri görülmeye başlandı. Altın fiyatlarında net bir pozisyon belirlenmezken ABD’den gelecek veri akışına göre yeni fiyatlamalar meydana gelmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki bundan sonraki seyir hakkında belirleyici oluyor.

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar devam ediyor. Ons altın fiyatı ve gram altın fiyatında yaşanan olaylar ile birlikte son duruma dair uzman isimlerden öngörüler geldi. Son olarak altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube platformu üzerinden yayınladığı video ile birlikte duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çeyrek altın ve gram altına dair merak edilen soruları cevapladı. İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATI BEKLENTİNİN ÜZERİNDE ARTABİLİR!

Youtube platformu üzerinden video paylaşan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın değerlendirmesinde bulundu. Son zamanlarda altın fiyatlarında yaşanan ani yükselişler ve düşüşlere dair açıklamalarda bulunarak ons altın fiyatının 13 ayın zirvesine yerleştiğini açıkladı.

2028 dolar seviyesine kadar yükselen ons altın fiyatları için 2 bin 350 dolar seviyesini beklemeye devam ettiğini de duyurdu. Açıklamalarının devamında 2 bin 350 dolar seviyesinin de üzerinde ataklar görebileceğinin altını çizdi.

Yaz aylarını işaret eden uzman isim en kötü ihtimalle bu yıl için 2 bin 350 doların kaçınılmaz rakamlar olduğunu göreceğimizi iddia etti. Alım fırsatlarına dair açıklamalar yapan uzman isim her düşüşün bir alım fırsatına döndüğünü ifade etti.

HER DÜŞÜŞ BİR ALIM FIRSATIDIR!

Ons altın fiyatında 1960 ile 1930 doların destek olduğunu açıklayan uzman isim yükselişlerin sağlıksız olduğunu duyurmuştu. Altın fiyatlarında son 2 haftadır yaşanan yükselişin yukarı yönlü olduğunu bu yükselişlerin sağlıksız yükselişler olduğuna vurgu yaparak düzenlemeye ihtiyacı olduğunu da açıkladı.

İlk kez altın alacak veya altın almayı unutan vatandaşlara ise uyarıların dikkate alınmaması gerektiğini açıklayarak sürü psikolojisiyle fiyatlar yükseldiğinde bende alsaydım diyen yatırımcılara ise kinaye yaparak "çok biliyorsunuz" sözleriyle cevap verdi.

ELİNDE ALTINI OLAN DİKKAT ETSİN!

Ons altın fiyatının yıl içerisinde 2 bin 350 dolara kadar yükselebileceğinin altını çizen uzman isim bu durumda gram altının 1.500 TL'den daha yukarında işlem göreceğini de açıkladı.

Ons altının 2 bin 350 dolar seviyelerine yükselmesiyle gram altın fiyatlarının 1.600 TL ile 1.700 TL seviyelerine kadar çıkabileceğini öngörüyor. Elinde altın bulunduran yatırımcıların satmaması konusunda sert uyarılarda bulundu. Altınlarını satanların yerine koyamayacağını ve zarar edeceğini açıkladı.

Ons altın 2.000 dolar seviyesinin üzerinde tutunmaya çalışsa da bunda başarılı olamıyor. Ons altın şu anda 1.988 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.