Garanti Bankası emeklilik kampanyası için son günler! O kişilere aylık 1000 TL destek verilecek

Garanti Bankası BES hesapları için özel bir destek kampanyası açıkladı. Müşterilere belirli koşullarla 1000 TL destek verileceği ilan edildi.
Garanti Bankası emeklilik kampanyası için son günler! O kişilere aylık 1000 TL destek verilecek

Bankalar tarafından emekli vatandaşlara özel yapılan kampanyalar devam ederken Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklama ile birlikte BES ile emekli olacak vatandaşlara özel destek duyuruldu.

Yapılan açıklamalara göre İnternet’ten aylık en az 1.000 TL ödemeli DijiBES & Çocuklara DijiBES planı başlatan müşterilere banka tarafından 1000 TL destek verileceği öğrenildi. Vatandaşlar tarafından ise bu kampanyanın detaylarının neler olduğu oldukça merak edilmeye başlandı.

DETAYLAR BELLİ OLDU!

Garanti Bankası tarafından vatandaşlara yapılacak olan bu destek hakkında merak edilenlerin artması sonucunda banka tarafından vatandaşlara resmi internet hesapları üzerinden desteklerin verilmeye başlandığı ifade edildi. Bu desteklerin verilmesi konusu hakkında ise kampanya şu şekilde açıklandı;

Kampanyaya katılım, bireysel emeklilik sözleşmesi bazlı gerçekleşecektir.

Kampanyadan yararlanmak için bireysel emeklilik sözleşmesinin yürürlükte ve düzenli ödeme statüsünde olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında verilecek 1.000 TL ek fayda için devlet katkısı hesaplanmamaktadır.

Kampanya şartlarında Çocuklara DijiBES & DijiBES veya E-MEKLİLİK planı ile düzenlenen ve minimum aylık katkı payı tutarı 1.000 TL olan sözleşmelerde ilk 6 ay boyunca her ay düzenli ödeme geçekleştirilmesi durumunda, altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak yatırılacaktır.

İkinci altı ay boyunca da minimum katkı payı tutarı (1.000 TL) ile aylık düzenli ödemenin gerçekleştirilmesi durumunda yine altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi, ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak yatırılacaktır.

Kampanya tüm şartlarının sağlanması durumunda toplam 1.000 TL ek fayda ödemesi sözleşmesine ek yapılacaktır.

SON 8 GÜN!

Emekli olma hayalleri için bireysel yatırımlarını Garanti Bankası üzerinden gerçekleştirilen kişiler için yapılan açıklamalara göre son başvuru tarihinin 30 Nisan olduğu ifade edildi. Bu nedenle de kişilerin kampanyadan faydalanmak istemeleri halinde bu tarihe kadar süreci tamamlaması gerektiği açıklandı.