2.464 TL taksitle konut satışı! 25 Bin TL peşinat ödeyeni Halkbank ev sahibi yapıyor!

Halkbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller konut sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar sunuyor. Banka oldukça düşük fiyatlarla ev satışı yapılacağını duyurdu.
2.464 TL taksitle konut satışı! 25 Bin TL peşinat ödeyeni Halkbank ev sahibi yapıyor!

Konut fiyatlarında son dönemlerde gerçekleşen fiyat artışları ev sahibi olmak isteyenleri oldukça zorluyor. Bunun için de ucuz konut arayışları hızlandı. Ev satın almak isteyenler ucuz konut bulur bulmaz ellerine geçen fırsatı kaçırmak istemiyorlar. Bankalardan yapılan konut satışları da bu kapsamda değerlendiriliyorlar. Halkbank da böyle bir imkanı ev sahibi olmak isteyenlere sunmaya devam ediyor. 

HALKBANK UCUZ FİYATA EV SAHİBİ YAPIYOR

Son yıllarda bankalardan konut satışı şeklinde ayrı bir gayrimenkul alanı oluştu. Bankaların satışını yaptıkları bu konutların tamamı ikinci el konutlardan oluşuyor. Halkbank da çeşitli yollarla mülkiyetini aldığı bu ikinci el konutları çok uygun fiyatla satışa çıkarıyor. Bu konutların uygun fiyatlı olması satış yönetimden kaynaklanıyor.

Halkbank satışa çıkardığı konutlar için bir başlangıç fiyatı belirliyor. Bu fiyat da konutların rayiç bedellerinin çok altında oluyor. Çünkü konut fiyatı satış sürecinde oluşuyor. Özel bir ihale sistemi ile yapılan satışta vatandaşlar konutları satın almak için teklif veriyorlar. Verilen her teklif bir önceki tekliften daha fazla olmak zorunda. Bu şekilde konutların satış fiyatı yükselebiliyor. Bir konut için çok sayıda teklif yapılmışsa o konutun fiyatı oldukça yükselebiliyor. Ancak tek teklifle de satılan konutlar bulunuyor ve bu konutlar kelepir fiyatlarla satın alınmış oluyor. 

HALKBANK'TAN EV FIRSATLARI!

Halkbank'ın yayınladığı konut satış ilanları içerisinde en düşük teklifleri Emlak365 okuyucularını bilgilendirmek için haberimize aldı. Buna göre Halkbank bazı illerde çok düşük fiyatlarla ev satışı yapıyor. Erzurum Horasan'da 138 metrekarelik daire 240 Bin TL'ye satılıyor. Bu fiyat konutun inşaat maliyetinden dahi düşük denilebilir. 

Mardin Kızıltepe'de 60 metrekarelik konut 204 Bin TL'ye, Artvin Arhavi'de 118 metrekare konut 285 Bin TL'ye, Van Erciş'te 100 metrekare ev 175 Bin TL'ye ve yine Mardin Kızıltepe'de 100 metrekare konut 177 Bin TL'ye satılıyor. 

2.464 TL taksitle konut satışı! 25 Bin TL peşinat ödeyeni Halkbank ev sahibi yapıyor!

175 BİN TL'LİK KONUT İÇİN KONUT KREDİSİ HESAPLAMASI!

Halkbank'ın 175 bin TL'ye sattığı konut için konut kredisi desteği de verilebiliyor. Bu konut için yüzde 90 oranında kredi alınabiliyor. Halkbank bu ev için en fazla 157.500 TL konut kredisi verebiliyor. 150 Bin TL kredi kullanıldığı düşünülürse 120 ay vadeli konut kredisi hesaplamasında aylık taksit 2.464 TL oluyor. Bu konutu satın almak için 25 Bin TL peşinat ödeyip aylık da 2.464 TL taksit ödemek yeterli oluyor.