Garanti BBVA Aralık kampanyası başladı 5000 TL faizsiz kredi 500 TL bonus fırsatı!

Bankaların Aralık ayı rekabetleri büyük fırsatlara sahne olmaya devam ederken Garanti BBVA Bankası da yeni kampanyasını duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında Garanti Bankası faizsiz kredi ve 500 TL bonus para hediyesi açıkladı!
Garanti BBVA Aralık kampanyası başladı 5000 TL faizsiz kredi 500 TL bonus fırsatı!

Nakit paraya ihtiyacı olanlara fırsat kampanyasını Garanti BBVA Bankası açıkladı. Bankanın açıkladığı kampanya kapsamında Aralık ayına özel hem faizsiz kredi müjdesi verildi hem de bonus para hediye edileceği ilan edildi. Böylelikle rakam 5 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu. 

Bankaların hoş geldin kredisi kampanyalarında yaşanan rekabet ile rakamlar artarken Garanti BBVA Bankası şubeye gitmeden uzaktan müşteri edinimi ile ilk kez Garanti Bankası müşterisi olan kişilere sundukları destek paketinde hem sıfır faizli kredi hem de bonus para hediyesi vereceğini ilan etti. 

GARANTİ BBVA 5.000 TL FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

Aralık ayı kampanyaları arasında yer alan Garanti BBVA hoş geldin kampanyası ile ilk kez uzaktan müşteri edinimi kampanyası ile bankanın müşterisi olan kişilere yönelik olarak faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında sıfır faizli ihtiyaç kredisi verileceği ilan edilirken kredi limiti ise 5 bin TL olarak belirlendi. İsteyen kişilere faizsiz 5 bin TL kredi isteyen kişilere ise taksitli nakit avans seçeneği sunulacak. Söz konusu kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

Garanti BBVA Aralık kampanyası başladı 5000 TL faizsiz kredi 500 TL bonus fırsatı!

GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI ALANLARA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS FIRSATI NEDİR?

31 Aralık 2022 tarihine kadar şubeye gitmeden müşteri olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada "Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 500 TL e-ticaret harcamanıza 500 TL bonus kazanın. Üstelik 5.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın" ifadelerine yer verilerek nakit avans verileceği ilan edildi. Garanti Bankası 5 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı yanı sıra aynı zamanda 500 TL bonus para yüklemesi de yapacak. Böylelikle ödenen toplam rakam 5 bin 500 liraya çıkacak. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin cep telefonlarına Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek uygulama üzerinden ilk kez müşteri olmak istiyorum butonunu tıklamaları yeterli olacak. Başvurusunu tamamlayan ve onay alan kişiler faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmanın yanı sıra 500 TL bonus para hediyesi kazanacak.