Garanti BBVA Bankası'ndan emeklilere yılbaşı jesti 1.500 TL bonus para!

2023 senesinde emekliler gözlerini kendilerine verilecek olan emekli maaşı Ocak 2023 zammı, emekliye bayram ikramiyesi ve emekli maaşı promosyonu müjdesine çevrilmişti. Garanti BBVA Bankası emekli promosyonu kampanyası duyurusu geldi.
Garanti BBVA Bankası'ndan emeklilere yılbaşı jesti 1.500 TL bonus para!

Milyonlarca emekli gözlerini 2023 senesinde kendilerine verilecek olan müjdelere çevirmişti. Emekliler ilk olarak 2023 Ocak zammı için yüksek zam müjdesi beklerken en düşük emekli maaşının asgari ücrete eşitlenmesi, emekli maaşına seyyanen zam ve intibak zammı gündemde yerini korurken gözler promosyon düzenlemesine çevrilmişti. 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından bir kere daha SGK tarafından açıklanan rakamları emekli promosyonu olarak ödeme kararı almıştı. Bu süreçte gözler özel bankalara çevrilirken emekliye en yüksek promosyonu yine özel bankalar açıklamıştı. Özel bankaların promosyon ödemelerinde rakamlar güncellenmeye devam ederken Garanti Bankası emeklilere 1.500 TL bonus para ödemesi yapacağını ilan etti. 

GARANTİ BBVA BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Emekli promosyonu almak isteyen kişilerin en çok takip ettiği bankalar arasında yer alan Garanti BBVA Bankası 2023 senesine sayılı saatler kala emeklilere promosyon kampanyası için yeni güncellemesini yaptı. Bankanın yaptığı güncellemede emekli maaşını Garanti BBVA Bankası şubelerine taşıyan kişilere ödenecek yeni rakamlar ilan edildi. 

Garanti BBVA Bankası'ndan emeklilere yılbaşı jesti 1.500 TL bonus para!

Emekli maaşını taşıyan emeklilere özel olarak Garanti BBVA Bankası tarafından yapılan açıklama ile "Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Promosyon avantajından 1 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir" diyerek 6 bin liralık promosyona ek olarak 1.500 TL bonus para yükleneceğini ilan etti. 

 GARANTİ BBVA BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU KAÇ TL, NE KADAR?

Garanti Bankası maaşa göre emekli promosyonu ödemesi yaparken net promosyon tutarı olarak en düşük 3 bin 600 TL en yüksek maaşa göre ise 6 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesi 3 senelik sözleşmeye imza atan emeklilere aynı gün ödemeleri yapılacak.