Garanti BBVA çılgın kampanyasını duyurdu! Oculus VR sanal gerçeklik gözlüğü hediye edilecek!

Garanti BBVA, yepyeni ve teknoloji ile iç içe kampanyasını duyurdu. Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden Garanti müşterisi olanlara, Oculus VR gözlük kazanma şansı sunuluyor. İşte detaylar…
Garanti BBVA çılgın kampanyasını duyurdu! Oculus VR sanal gerçeklik gözlüğü hediye edilecek!

Bilindiği üzere özellikle geçtiğimiz yılın son aylarından itibaren Metaverse ekosistemi tüm dünyada popülaritesini çok ciddi oranda arttırdı. Tüm dünyada katılımcıların Metaverse’e giriş yapmasıyla birlikte bu alanla iç içe teknolojik gelişmeler de hızlandı. VR ve AR gözlüklerin kullanımı ile deneyim yaşanabilen Metaverse’ün popülaritesini artırmasıyla birlikte VR gözlüklere talepler de artmaya başladı. Garanti BBVA da bu noktada yepyeni bir kampanya başlattı ve Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden müşterisi olanlara Oculus VR gözlük kazanma şansı sunmaya başladı. İşte kampanya detayları…

GARANTİ BBVA’DAN OCULUS VR HEDİYE

Garanti BBVA çılgın kampanyasını duyurdu! Oculus VR sanal gerçeklik gözlüğü hediye edilecek!

Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden Garanti BBVA müşterisi olanlar, Oculus VR gözlük kazanma şansı yakalıyor. 3 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Garanti BBVA şubesine gitmeden Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden bankanın müşterisi olan 20 (yirmi) kişiye çekiliş ile Oculus VR gözlük hediye edilecek. Kampanyada çekiliş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 28 Haziran 2022 tarihli izni ile 3 Ağustos 2022 ve 31 Ağustos 2022 (TSİ 23.59) tarihleri arasında düzenlenecek.

Söz konusu çekiliş, 19 Eylül 2022 tarihinde TSİ 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sokak No:4-A Beyoğlu/İstanbul adresinde ve noter huzurunda düzenlenecek. Çekiliş herkesin katılımına açık olacak.

KAMPANYA VE İKRAMİYE DETAYLARI

Kampanya dahilinde ve kampanya tarihlerinde, Türkiye genelinde iOS veya Android işletim sistemi olan telefonlarda Garanti BBVA Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirip, Garanti BBVA temassız bireysel müşteri olanlara 1 çekiliş hakkı, bireysel müşteri olduktan sonra 1 otomatik ödeme talimatı verenlere ekstra 1 çekiliş hakkı ve yeni kredi kartı başvurularında da ekstra 1 çekiliş hakkı daha verilecek. Çekiliş dahilinde 20 kişiye Oculus Quest 2 128 GB All-In-One VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü ve Cablecreation USB 3.1 to USB C Kablo 5 Gbps Quest Link Kablo (birim değeri 8 bin 459,60 TL) ikramiyesi verilecek. Şubelerden yapılan başvurular çekilişe dahil edilmeyecek.