Haftanın yeni fiyatları açıklandı! Ons ve gram altın ne kadar oldu?

Altın piyasasında yeni haftanın fiyatları belli oldu. Altın yeni haftaya sınırlı yükselişle başlarken fiyatların gideceği nokta merak konusu oluyor. Ons ve gram altın ne kadar oldu?
Haftanın yeni fiyatları açıklandı! Ons ve gram altın ne kadar oldu?

Altın piyasasında merakla beklenen yeni haftanın ilk fiyatları belli oldu. Oldukça istikrarsız bir görüntü çizen altın fiyatları bu istikrarsız görüntüye yeni haftada da devam etti. Bu haftanın başlangıcında altın fiyatlarında çok küçük bir sınırlı yükseliş görüldü. Ons altın fiyatı hafif çıkarken altın fiyatlarında bu haftanın görünümünün ne olacağı merak ediliyor.

ALTINDA HAFTANIN BEKLENTİLERİ!

Altın piyasasının bu hafta ne şekilde yön alacağı merak konusu oluyor. Bu hafta altın fiyatlarını etkileyecek resmi bir veri akışı olmayacak. Ancak Gelecek hafta Çarşamba günü FED’in merakla beklenen faiz kararı açıklanacak. Bu karara ilişkin FED üyelerinin yapacakları açıklamalar altın fiyatlarında belirleyici olacak. Faiz artırımı yapılacağına dair işaretler geldikçe ons altın baskı altında kalacak ve fiyatların gerilemesi mümkün olabilecek. Tam tersi bir para politikası işareti gelirse o zaman da ons altının fiyatında yükselişler görülebilecek.

ONS ALTIN NE KADAR OLDU?

Ons altın ile alakalı olarak fiyat gelişmeleri araştırılıyor. Bu sabah ons altın 1.977 dolar seviyesinden haftaya başladı. Sonrasında ise ons altın önce 1.978 dolar ve şimdi de 1.979 dolar seviyelerini gördü. Çok hafif bir yükseliş gerçekleşirken altın piyasasının bu haftalık yönünü bugün belirlemesi bekleniyor.

GRAM ALTIN FİYATI KAÇ TL?

Gram altında kafaları karıştıran fiyatlamalar devam ediyor. Artık ekran fiyatı, banka fiyatı ve kuyumcu fiyatı şeklinde 3 ayrı fiyat bulunuyor. Ekran fiyatında gram altın şu anda 1.235 TL’den işlem görüyor ama bu fiyat üzerinden herhangi birinin gram altın alıp satmasının imkanı yok. Kuyumcu fiyatına göre ise gram altın 1.344 TL oldu. Dikkat çekici olan ise ekran fiyatı ile kuyumcu fiyatı arasındaki makasın daralması olarak bildirildi.