Halkbank 150 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Taksitler 2 ay erteleniyor!

Halkbank'tan taşıt kredisi çekmek isteyenlere önemli imkanlar sağlanmaya devam ediliyor. Halkbank taşıt kredisi kampanyasının aylık faizi yüzde kaç? 150 Bin TL taşıt kredisi kaç TL taksitle veriliyor?
Halkbank 150 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Taksitler 2 ay erteleniyor!

Otomobil satın almayı düşünenlerin karşılarına çıkan en büyük engel finansman sorunu oluyor. Yüksek fiyatlardan dolayı insanlar bir araç satın alacak bedeli bir anda bir araya toplayamıyorlar. Ancak bankaların taşıt kredisi imkanları ile bu sorun aşılabiliyor. Şu anda en avantajlı taşıt kredisi kampanyasını ise Halkbank düzenliyor. Halkbank taşıt kredisi kampanyasının koşulları nelerdir? 

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ!

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyasının müşterilere sunduğu çok sayıda avantajlı imkanı bulunuyor. Öncelikle bu krediyi çeken müşteriler ilk olarak düşük bir faiz oranı ile karşılaşıyorlar. Aylık yüzde 1,61 faiz oranı ile Halkbank'tan taşıt kredisi çekilebiliyor. Diğer bankaların taşıt kredisi faiz oranları değerlendirildiğinde Halkbank'ın kredi maliyeti çok önemli bir avantaj sağlıyor. 

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere sağladığı bir diğer imkan da kredi taksit erteleme fırsatı oluyor. Müşteriler kredi başvurusunda bulunup Halkbank'tan taşıt kredisi kullanıyorlar. Ancak müşteri tercihine göre ilk 2 ay boyunca ödenmesi gereken taksitler ertelenebiliyor. Böylelikle müşteriler 2 ay boyunca kredi taksiti ödeme sorunu ile karşılaşmıyorlar. Bu süreçte müşteriler bütçelerini kredi taksitlerini ödeyebilecek bir seviyeye ulaştırabiliyorlar.

 Taşıt kredisi kullanımında en fazla 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bu sürenin aşılmasının teknik olarak imkanı bulunmuyor. Bu 48 ay sınırı ise sadece değeri 400 Bin TL'nin altındaki otomobiller için geçerli oluyor. Eğer otomobilin değeri 500 Bin TL ile 800 Bin TL arasında olursa en fazla 36 aya kadar vade ile taşıt kredisi verilebiliyor. Fiyat yükseldikçe Halkbank'ın taşıt kredisi azami vade süresi 12 aya kadar düşüyor. 2 Milyon TL'nin üzerinde değeri olan otomobiller için ise taşıt kredisi kullandırılmıyor. 

Halkbank'tan en fazla ne kadar taşıt kredisi çekilebileceğinin belirlenmesi için de otomobilin değerine bakılıyor. 400 Bin TL altında değeri olan araçlara Halkbank tarafından en fazla yüzde 70 oranında kredilendirme yapılıyor. 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaki araçlarda ise en fazla yüzde 50 oranında kredilendirme yapılıyor.

150 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYETİ NE KADAR?

Halkbank 150 bin TL taşıt kredisi kampanyası! Taksitler 2 ay erteleniyor!

Halkbank'tan taşıt kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,61 oranında kredi faizi uygulanıyor. 48 ay vadeli taşıt kredisinin aylık taksiti 4.902 TL oluyor.