Halkbank günlük 13 liradan başlayan taksitlerle 10.000 TL hızlı kredi veriyor

Nakde sıkışanlara, acil nakit paraya ihtiyacı olanlara Halkbank hızlı kredi ihtiyaç kredisi destek paketi açıklandı. Paket ile aynı gün içerisinde bankaya gitmeden anında nakit para hesaplara yatıyor.
Halkbank günlük 13 liradan başlayan taksitlerle 10.000 TL hızlı kredi veriyor

Halkbank günlük 13 liradan başlayan taksitlerle 10.000 TL hızlı kredi veriyor - Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Halkbank müşterilerine yönelik yeni destek paketini açıkladı. 

Halk Bankası tarafından hazırlanan yeni kredi paketinde şubeye gitmeden nakit para desteği sunulurken kredi üst limiti için 10 bin TL sınırı belirlenirken kredi vadesi için ise en üst sınır 36 ay olarak belirlendi. Sunulan kredi paketinde başvurular şubeye gitmeden internet üzerinden yapılabilecek. 

HALKBANK HIZLI KREDİ LİMİTİ İLE HIZLI KREDİ AYNI GÜN NAKİT PARA! 

Türkiye'nin en büyük ve güçlü bankaları arasında yer alan Halkbank tarafından açıklanan kredi paketinde "Bireysel ihtiyaçlarınız için 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz" denilerek kredi başvuru yöntemleri de açıklandı. 

Halkbank günlük 13 liradan başlayan taksitlerle 10.000 TL hızlı kredi veriyor

Kredi çeken kişilerin günlük taksit tutarı 13 TL ve aylık ödeyecekleri toplam taksit tutarı ise 415,53 TL olarak gerçekleşecek. Bu kredi paketinden yararlanan kişiler bu taksit tutarı ile 36 ay vadeli 10 bin TL nakit para çekebilecekler. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

En az 1.000 TL, en fazla 10.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir.

Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube'den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz. Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Krediye 18 yaşını dolduran ve aylık düzenli belgelenebilir geliri olan herkes başvuru yapma imkanına sahip olacak. Ancak kredi notu ortalaması, kredi sicili ve gelirin kredi taksit tutarına ortalaması gibi kriterlere göre banka onay hakkını kendisinde saklı tutacak.