Halkbank ihtiyaç kredisi faizlerini değiştirdi! Yeni kredi maliyetleri belli oldu!

Uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan bankaların başında gelen Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyalarının tamamında faiz artırımı yaptı. Halkbank’ın ihtiyaç kredisi faizleri yüzde kaç oldu?
Halkbank ihtiyaç kredisi faizlerini değiştirdi! Yeni kredi maliyetleri belli oldu!

Türkiye’de ihtiyaç kredisi denilince akla ilk gelen bankalar kamu bankaları oluyor. Özel bankaların kredi maliyetlerini yüksek tutmaları bu yönde bir eğilimin yerleşmesini sağladı. Ancak son dönemlerde kamu bankaları da kredi maliyetlerinde hafif bir artış yapmak durumunda kaldılar. Bugüne kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyalarının tamamında faiz artırımına gitti. Peki Halkbank hangi ihtiyaç kredisi kampanyasında aylık yüzde kaç faizle ihtiyaç kredisi vermeye başladı?

İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI GÜNCEL MALİYETLERİ!

hizli-kredi.jpg

Halkbank'ın Hızlı Kredi Kampanyası kapsamında müşterilere uygulamış olduğu faiz oranlarında artırım yapıldı. Aylık yüzde 1,89 faiz ile verilen bu ihtiyaç kredisinin aylık faizi yüzde 1,95'e yükseltildi.

maasini-alan.jpg

Halkbank tarafından Maaşını Halkbank'tan Alanlara Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası da düzenleniyor. Bu kampanya kapsamında müşterilere bir miktar daha düşük oranla ihtiyaç kredisi veriliyordu. Aylık yüzde 1,79 faizli oloan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında da faiz yüzde 1,89'a çıkarıldı.

mutlu-emekli.jpg

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası'nın bir başka önemi bulunuyor. Uzun yıllardır emeklilere bu kampanya ile ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Halkbank indirimli faiz oranları uyguluyordu. Yaklaşık 3 ay öncesine kadar bu ihtiyaç kredisinin aylık faizi yüzde 1,55'ti. Ancak bir artırım yapılarak aylık faiz oranı yüzde 1,69'a yükseltilmişti. Şimdi ise yine bir faiz artırımı daha yapıldı ve emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasının aylık faiz oranı yüzde 1,89'a yükseltildi.

ozel-sektor.jpg

Halkbank yine uzun yıllardır Özel Sektör Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile de müşterilere finansman desteği sağlıyor. Bu kredi kampanyası kapsamında da faiz artırımı yapıldı. Halkbank'ın güncel kredi maliyet tablosuna göre bu kredi kampanyasının aylık faiz oranı yüzde 1,95 oldu. Son güncelleme yapılmadan önce vatandaşlar bu kampanyadan aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyordular.

YİNE EN AVANTAJLI BANKA HALKBANK!

İhtiyaç kredisi kampanyalarında faiz artırımı yapan Halkbank buna karşın bankacılık piyasasında yine ucuz ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Özel bankaların bir çoğunda ihtiyaç kredisi faizleri Halkbank'ın uyguladığı faizlerin iki katından fazla seviyede bulunuyor.