Halkbank promosyon rekorunu kırdı! 20 bin TL maaş promosyonu ve ek 3.500 TL paraf puan ödenecek

Bankalar maaş promosyonu yarışında vites yükseltmeye devam ederken EYT'lilere özel maaş promosyonu ve emekli maaş promosyon ödemelerine ek kamu kurum ve kuruluşları ile de maaş promosyon sözleşmeleri imzalanıyor. Halkbank yeni maaş promosyonu güncellemesi yaptı!
Halkbank promosyon rekorunu kırdı! 20 bin TL maaş promosyonu ve ek 3.500 TL paraf puan ödenecek

Halkbank promosyon rekorunu kırdı! 20 bin TL maaş promosyonu ve ek 3.500 TL paraf puan ödenecek - Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Halk Bankası maaş promosyonu konusunda yeni bir imza daha attı. Bir yandan emekli maaş promosyonu için güncelleme yapması beklenen banka bir yandan da kamu kurum ve kuruluşları ile sözleşmelerini yenilemeyi sürdürüyor. 

Halkbank maaş promosyonu için yapılan açıklamada hatırlanacağı üzere emekliler için son güncellemesini SGK maaş promosyon rakamlarını arttırmasının ardından yapmıştı. Emeklilere yönelik ödenecek olan rakamlarda banka bir kere daha SGK listesine sadık kalarak aynı rakamı ödeyeceğini açıklamıştı. Yeni güncellenen rakamların ardından bir imzada kamu için atıldı. 

KAMU ÇALIŞANLARINA VE MEMURLARA PROMOSYON REKORU SÜRÜYOR! 

Emeklilere ödenen promosyon rakamları ne yazık ki son derece düşük kalırken kamu kurum ve kuruşlarında çalışan kamu personeli ile memurlara ödenen rakamlarda ise yükseliş devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile bankalar arasında promosyon ihaleleri yapılırken son imzalardan biri de Halkbank ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi arasında imzalandı. 

Atılan imzalar hakkında açıklama yapan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi rektörlüğü ''Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren’in girişimleriyle Halkbank ile üniversitemiz arasında promosyon güncelleme anlaşması imzalandı. Tek seferde 20 bin TL ve 3500 Parafpuan olarak güncellenen promosyonların Mart ayı maaşları beklenmeden en kısa sürede personelimizin hesaplarına yatırılması planlanıyor. Afet sonrası süreçte üniversitemiz personeline bir nebze katkı sağlayacak anlaşmanın mimarlarına teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer vererek 20 bin TL nakit promosyon ve 3 bin 500 liralık paraf para yüklemesi yapılacağını ifade etti. Halkbank emekli maaşı promosyonu ise maaşa göre belirlenmek üzere en düşük 3 bin TL ve en yüksek 5 bin TL olarak ödenmeye devam ediyor.