Halkbank sıfır araç almak isteyenlere 84 ay vadeli taşıt kredisi veriyor! Tek başvuru şartı...

Kredi vadesi uzun, aylık taksit tutarı düşük olsun diyen kişilere Halkbank 84 ay vadeli taşıt kredisi müjdesi verdi. Ticari araç kredisi nedir, kimler çekebilir, başvuru şartları neler?
Halkbank sıfır araç almak isteyenlere 84 ay vadeli taşıt kredisi veriyor! Tek başvuru şartı...

Araba sahibi olmak isteyen kişiler son dönemde bir yandan yükselen araç fiyatları bir yandan da taşıt kredisi faiz oranlarında ki çıkış nedeniyle zor günler geçirirken Halkbank uzun vade fırsatı sundu. Halk Bankası taşıt kredisi paketinde müşterilerine uzun vadeli kredi çekerek aylık taksit tutarını azaltma imkanı sundu. 

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kampanya ilan edilirken sıfır araç almak isteyen kişilere 84 ay vadeli kredi desteği sağlanacağı ilan edildi. Bankanın taşıt kredisi desteği için başvuru şartları da belirlendi. 

84 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ PAKETİNDE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Halk Bankası taşıt kredisi paketinde yapılan açıklama ile uzun vadeli kredi çekmek isteyen kişilere yönelik 84 ay vadeli kredi vereceğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada sıfır kilometre araç alımlarına yönelik olarak verilecek olan kredilerde uzun vade sunulacağı ilan edildi. Kredi paketinden yararlanacak olan kişiler otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, midibüs, otobüs gibi sıfır araç alımları için 84 ay vadeli kredi çekebilecekler. 

Halkbank sıfır araç almak isteyenlere 84 ay vadeli taşıt kredisi veriyor! Tek başvuru şartı...

Halkbank tarafından yapılan açıklamada ticari faaliyetlerde kullanılacak olan kredilere yönelik olarak esnaf yatırım kredisi paketinde 84 ay vadeli kredi verileceği ilan edildi. 84 aya kadar vadeli olan verilen kredi paketinde isteyen kişiler aylık isteyen kişiler ise 3 aylık dönemlerde taksit ödemesi yapabilecekler. Kredi limiti ise 1 milyon liraya kadar çıkabilecek. Halkbank esnaf ve sanatkarlara yönelik olarak verdiği kredi paketinde taşıt alımına yönelik olarak verilecek olan kredi paketinde sıfır araç almak isteyen kişiler nakit desteğine kavuşacaklar. 

Uzun vadeli kredi çeken kişiler bu sayede aylık ödeme tutarlarını düşürmüş olacaklar. Söz konusu kredi paketi isteyen kişiler için ESKKK kefaleti veya kefaleti olmaksızın nakit para desteği alabilecek. Kredi başvurusu ise Halkbank şubeleri üzerinden yapılabilecek. Halkbank başvurusu yapmak isteyen esnaf ve sanatkarlar şubelerden destek alabilecekler.