Halkbank'tan 400 Bin TL kredi kararı! İki ay ertelemeli taşıt kredisi kampanyası!

Otomobil sahibi olmak isteyenler Halkbank tarafından kendilerine sağlanan taşıt kredisi imkanını araştırıyorlar. Halkbank aylık yüzde kaç faizle taşıt kredisi veriyor? 400 Bin TL taşıt kredisinin aylık taksiti kaç TL'dir?
Halkbank'tan 400 Bin TL kredi kararı! İki ay ertelemeli taşıt kredisi kampanyası!

Türkiye'de otomobil sahibi olmak isteyenleri son dönemlerde meşgul eden finansal sorunlar ön plana çıkmaya devam ediyor. Otomobil fiyatlarına gelen zamlarla beraber artık finansman ihtiyaçları arttı. İnsanların bütçeleri peşin olarak otomobili satın alacak bedeli ortaya koymaya yeterli gelmiyor. Bu durumda ise devreye bankaların taşıt kredisi imkanları giriyor. Ancak burada çok dikkatli hareket edilmesi gerekiyor. Taşıt kredisi desteği alacağım diyenler bunu yüksek faizlerle kullanırlarsa bütçelerine kendi elleriyle darbe indiriyorlar. Halkbank ise piyasanın en avantajlı taşıt kredisi kampanyasını açıkladı. 

DÜŞÜK FAİZLİ KAMPANYA!

Halkbank taşıt kredisi kampanyasının koşulları açıklandı. Müşteriler otomobil satın almaları halinde önemli finansman desteği elde edebiliyorlar. Bu şekilde de taşıt kredileri çok cazip bir hal alabiliyor. Düşük faiz sağlanan avantajlardan birisi olurken esnek ödeme imkanı ise kampanyanın bonusu oluyor. 

Taşıt kredisi çekmek isteyenler son dönemlerde bazı sınırlamaları aşmak zorunda kalıyorlar. BDDK'nın kuralı gereği 400 Bin TL'ye kadar değeri olan otomobillere 48 aya kadar vade yapılırken yüzde 70 oranında kredilendirme ile taşıt kredisi veriliyor. Bu şekilde 48 ay vadeli en fazla 280 Bin TL kredi çekilebiliyor. Hem bu fiyat sınırında sıfır kilometre otomobil kalmadı hem de kredi tutarı oldukça az oluyor. Bundan dolayı daha yüksek baremlerde taşıt kredisi talep ediliyor. 

400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında olan otomobillere ise 36 aya kadar vade ve yüzde 50 oranında kredilendirme yapılıyor. 800 Bin TL değerinde bir otomobil için Halkbank en fazla 36 aya kadar vadeli 400 Bin TL kredi verebiliyor. Otomobilin fiyatı arttıkça hem kredi vadesi hem de kredilendirme oranı düşebiliyor. 

Halkbank'tan taşıt kredisi kullanılması durumunda müşterilere ilk 2 ay taksit erteleme imkanı da veriliyor. Krediyi çekip otomobili satın aldıktan sonra ilk 2 ay boyunca taksit ödemesi yapılmıyor. Ayrıca müşteriler bütçelerine en uygun gelecek ödeme planını seçme imkanına da sahip oluyorlar. 

400 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA!

Halkbank'tan 400 Bin TL kredi kararı! İki ay ertelemeli taşıt kredisi kampanyası!

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 1,59 faizle kredi imkanı sağlıyor. 400 bin TL taşıt kredisi en fazla 36 ay vadeli kullanılabiliyor ve bu kredinin aylık taksiti 15.662 TL oluyor. Kredi için toplam maliyet ise 565.900 TL oluyor.