Hyundai Tucson konforuna 25 Bin TL indirim! Yıl sonu kampanyası ile sürpriz yapıldı!

Aralık ayında otomobil satın almak isteyenlere indirim kampanyaları açıklandı. Ayın en özel indirim kampanyası Hyundai tarafından yılın otomobili Hyundai Tucson için duyuruldu.
Hyundai Tucson konforuna 25 Bin TL indirim! Yıl sonu kampanyası ile sürpriz yapıldı!

Türkiye’de otomobil satın almak isteyenlerin yaptıkları ilk şey o ay için açıklanan araba kampanyalarını incelemek oluyor. Firmalar araba kampanyaları ile müşterilere çok özel sürprizler yapabiliyorlar. Bu kapsamda Hyundai’nin Aralık dönemi araba kampanyaları çok ses getirdi. Özellikle de Hyundai Tucson için açıklanan kampanya ile müşterilere fırsat üstüne fırsat veriliyor.

TÜRKİYE ÜRETİMİ AVANTAJI!

Hyundai tarafından Türkiye’de üretim yapılması hem firma için hem de müşteriler için avantajlı oluyor. Hyundai marka araçlar bu yerli üretim avantajı ile emsallerine göre biraz olsun ucuz olabiliyor. Bununla da kalınmıyor Hyundai oldukça gelişmiş bir teknolojinin eseri olarak çok özel modeller ortaya çıkarabiliyor. Bundan dolayı Hyundai Tucson da 2022 yılında yılın otomobili seçilmeyi başardı. Yılın otomobili olan Hyundai Tucson için firma tarafından özel bir de yıl sonu kampanyası açıklandı.

25 BİN TL İNDİRİM YAPILIYOR!

Hyundai Tucson satın almak isteyen müşteriler yıl sonuna kadar araçlarını almaları şartıyla nakit indirim imkanı buluyorlar. Bu kapsamda müşterilere 25 Bin TL net indirim yapılıyor. Otomobilin satış fiyatına uygulanan 25 Bin TL indirim çok sayıda müşteri için cazip gelebiliyor. Üstelik bu indirim son teknoloji ile donatılmış SUV model bir araç için kullanabiliyorlar. Hyundai Tucson’un kalitesinin tescilli olması da ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor.

TEMMUZ 2023’TE ÖDE KAMPANYASI!

Hyundai Tucson için açıklanan bir imkan da kredi desteği oldu. Hyundai firmasının anlaşmalı olduğu farklı bankalardan kredi çekerek Hyundai Tucson satın alacak olan müşteriler hemen bir ödeme sıkışıklığı içerisine girmiyorlar. Kullandıkları bu kredilerin ilk ödemeleri Temmuz 2023’te yapılıyor. O döneme kadar kredi ödemeleri başlatılmıyor. Müşteriler Hyundai Tucson’un konforunu sonuna kadar yaşarken bir anda kendilerini kredi taksiti öderken bulmuyorlar.